Theodore_Killer ارسال شده در October 4, 2024 at 10:58 #65597 ارسال شده در October 4, 2024 at 10:58 نام شما در بازی: Theodore_Aogiri نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Nazid_Nova اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lspd : R4 توضیحات شکایت: خیلی شلوغ شده بود دم گاورمنت بالا ۳۰ نفر شعار میدادن اعضا گاورمنت با ما میگفتن وانتد مزاحمت بدید من به یک نفر وانتد دادم رفت جیل دوباره اومد دوباره شعار داد اعضای گاورمنت گفتن که بهش وانتد مزاحمت بده رفت جیل برگشت شروع کرد فحش دادن که چرا وانتد الکی میدی مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Hosien_Nova ارسال شده در October 4, 2024 at 11:56 #65608 ارسال شده در October 4, 2024 at 11:56 نام شما در بازی:Hossein_Nemesis نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Reza_victor اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):لول۱۸ فکشن آرمی رنک۲ توضیحات شکایت: دلیل شکایت من از آقای Reza_Victor به من گفت 20کا دیز میفروشم بعد گفتم من میخرم گفت بیا بانک رفتم بعد گفت پولو بزن من هم تا زدم از گیم خارج شد مدارک مورد نیاز (عکس دارم
Naruto_Zero ارسال شده در October 4, 2024 at 13:29 #65628 ارسال شده در October 4, 2024 at 13:29 2 ساعت قبل، Theodore_Aogiri گفته است: نام شما در بازی: Theodore_Aogiri نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Nazid_Nova اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): Lspd : R4 توضیحات شکایت: خیلی شلوغ شده بود دم گاورمنت بالا ۳۰ نفر شعار میدادن اعضا گاورمنت با ما میگفتن وانتد مزاحمت بدید من به یک نفر وانتد دادم رفت جیل دوباره اومد دوباره شعار داد اعضای گاورمنت گفتن که بهش وانتد مزاحمت بده رفت جیل برگشت شروع کرد فحش دادن که چرا وانتد الکی میدی مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) برو فروم که من دادم ازت رو چک کن که ۴ تا وانتد بی دلیل دادی بعد بیا اینجا
Amirhossein_Avenger ارسال شده در October 4, 2024 at 19:29 #65728 ارسال شده در October 4, 2024 at 19:29 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✔️ شکایت شما پیگیری و قبول شد. برای بازیکن مورد نظر Navid_Nova مجازات صورت خواهد گرفت. تشکر از شکایت شما، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram : @IRan_Role_Play Iran Role Play
پست های پیشنهاد شده