رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

سلام بچه ها من تازه وارد سرور شدم و لول یک هستم نمیدونم چطور لول آپ بشم (سریعتر لول آپ بشم) 

و اینکه خونه خریدم پارکینگ نداره ، موتورم توقیف شده چندبار، باید بذارمش توی پارکینگ عمومی؟؟چون خونم پارکینگ نداره

ارسال شده در
2 ساعت قبل، mawhangamer گفته است:

سلام بچه ها من تازه وارد سرور شدم و لول یک هستم نمیدونم چطور لول آپ بشم (سریعتر لول آپ بشم) 

و اینکه خونه خریدم پارکینگ نداره ، موتورم توقیف شده چندبار، باید بذارمش توی پارکینگ عمومی؟؟چون خونم پارکینگ نداره

ببین برای بالا رفتن لولت باید بازی کنی هر 30 دقیقه 1 exp میده میخای موتور یا ماشینت نره پارکینگ یه جا پارک پیدا کن بزن /vpark باید سوارش باشی

ارسال شده در
5 ساعت قبل، Laffsio_Winzer گفته است:

ببین برای بالا رفتن لولت باید بازی کنی هر 30 دقیقه 1 exp میده میخای موتور یا ماشینت نره پارکینگ یه جا پارک پیدا کن بزن /vpark باید سوارش باشی

مرسی داداش بابت پاسخ گوییت❤️الان من ۵ ساعت تایم پلی دارم ولی یک exp دارم 💔مشکل چیه

ارسال شده در
20 ساعت قبل، Laffsio_Winzer گفته است:

عزیزم پاین level نوشته  level exp م 6 exp دیگه بگیری لولت میشه 2

خب داداش هر نیم ساعت مگه نمیگی یکی میده،الان ۵ ساعت بازی کردم ۲تا دارم 

ارسال شده در
در ۱۴۰۳/۷/۱۵ در 18:44، mawhangamer گفته است:

خب داداش هر نیم ساعت مگه نمیگی یکی میده،الان ۵ ساعت بازی کردم ۲تا دارم 

بزار من واضح تر بگم، نگاه کن تو اگه بخوای exp رو بگیری باید سر ساعت آنلاین باشی دوم تو باید توی اون یک ساعت حداقلش 20 دقیقش رو توی سرور باشی مثلا تو ساعت 3 اومدی توی بازی نمی خوای هم زیاد بازی کنی تا 25 دقیقه توی سرور باش بعد توی سرور در بیا اون وقت 3:55 دقیقه بیا تو بازی تا 4 هم تو بازی باش بعد سر ساعت بهت میده یعنی که آگه می خوای exp بگیری باید سر ساعت آنلاین باشی و حتما باید یه 20 دقیقه بازی کرده باشی        فهمیدی؟

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
متأسفانه محتوای شما حاوی عباراتی است که ما اجازه انتشار آن را نمی دهیم. لطفاً محتوای خود را ویرایش کنید تا کلمات برجسته شده در زیر حذف شوند.
ارسال پاسخ به این موضوع...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   بازگردانی قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...