ᴡɪᴢᴀʀᴅ ارسال شده در September 26, 2024 at 12:50 #64338 ارسال شده در September 26, 2024 at 12:50 سلام و درود خدمت پلیر های عزیز ایران رول پلی من یک ایده درباره گذاشتن دراگ در ماشین داشتم این سیستم به این صورت است که یک سی ام دی به اسم /CDrug به بازی اضافه بشه که عملکردش به این صورت است که ما وقتی این سی ام دی رو میزنیم یک صفحه باز میشه و باید حتما سوار ماشین شخصی خود باشیم بعد از زدن این سی ام دی یک صفحه باز میشه و دو گزینه داره Put و Take که Put به معنی گذاشتن دراگ و Take به معنی برداشتن دراگ. و برای پیدی هم در عوارضی ها که وایمستند بجایه اینکه ققط Pass بگیرند یک سی ام دی باشه به اسم /CFrisk برایه گشتن ماشین که با /Dl ایدی ماشینو ببینن و ماشینو بگردن بعد هم اگر چیزی داشت با /CTake از ماشین بردارن و به فرد وانتد حمل مواد مخدر بدهند و خود فرد هم بگردند با /Frisk در عوارضی ها. و و درباره خود عوارضی که دمه مرز ها که گیت هست یا پیدی ها باید یک مقدار پول بگیرند پول عوارضی یا گیت بسته باشید و برای مثال با دکمه H که گیت را باز میکنیم یک صفحه باز بسه که این مقدار پول باید بدهید که باز بشه و دو گزینه No و Yes باشد که با زدن Yes پول کم میشود و در گیت باز میشود. و نظر بعدی من اضافه کردن وام بانک است اگر موافقید در همین تاپیک بگویید موافقم یا مخالفم یا اگر با یکی مخالف و با یکی موافق بودید اعلام کنید لطفاً همه نظر بدید ادمین ها به حرف من تنها گوش نمیدهند. شاد باشید..... 9 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Mehdi_HaHa ارسال شده در October 2, 2024 at 13:58 #65237 ارسال شده در October 2, 2024 at 13:58 عالیه موافقم 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Mhmd_Black ارسال شده در October 27, 2024 at 18:37 #69420 ارسال شده در October 27, 2024 at 18:37 زیبا بود، نه تنها دراگ گان هم بشه، و هر ماشین تعداد جاهای متفاوتی داشته باشه مثلاً ماشین معمولی جای کمتری نسبت به ون داشته باشه 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .