Nima_Matrix ارسال شده در September 21, 2024 at 19:56 #63493 ارسال شده در September 21, 2024 at 19:56 نام شما در بازی = Nima_Matrix نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Roham_Persian اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما= Lvl= 42 Los Santos Hospital = Payan Hamkari R-7 National Guard = Payan Hamkari R-9 Las Venturas Police = Payan Hamkari R-10 Los Santos Police = Payan Fasl R-5 Los Santos Police = Payan Hamkari R-7 Nopo = Payan Hamkari R- 10 Fbi = Antgali Be Mangeri SfPd Sf pd = Payan Fasl Mangri R-11 / 1 day Sf pd = Payan Hamkari manger rank 11 توضیحات شکایت: این آقای Roham_Persian چند مین پیش وانتد داشت و من رفتم کافش کردم بعد جیلش زدم . بعد از ۱۰ یا ۱۵ مین ی نفر دیگه آوردم جیل زدم بعد ب من فوش ناموسی میده . از سر فشار ناموسی میدن واقن ک 😪 سر ی گیم؟ حیف مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Amir_Matrix ارسال شده در September 22, 2024 at 04:39 #63506 ارسال شده در September 22, 2024 at 04:39 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد ! دلایل: 1 -تاریخ مدارک باید برای همان روز یا قبل از 23 ساعت شدن تاریخ ان ثبت شده باشد. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram : @IRan_Role_Play Iran Role Play
پست های پیشنهاد شده