Alireza_Full ارسال شده در September 21, 2024 at 17:04 #63476 ارسال شده در September 21, 2024 at 17:04 به نظر من داخل سرور ماشین های عجیب بیشتری بیارین خیلی بهتره مثلاً وقتی زمستان شد ماشین بابانوئل بیارین تو سرور پیشنهاد دوم من اینه که بشه صدای های میم پخش کنیم مثلاً یه دکمه بزنیم یه صدا از میم پخش بشه مثل خوبی مامانم چیپس میخوری مثل این میم ها و پیشنهاد سوم من اینه در سرور مسجد بزارین خیلی باحال میشه بریم وضو بگیریم نماز بخونیم فعلا پیشنهاد های من اینه. 1 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Henry_Moltafet ارسال شده در September 22, 2024 at 06:34 #63511 ارسال شده در September 22, 2024 at 06:34 در ۱۴۰۳/۶/۳۱ در 17:04، Alireza_Full گفته است: به نظر من داخل سرور ماشین های عجیب بیشتری بیارین خیلی بهتره مثلاً وقتی زمستان شد ماشین بابانوئل بیارین تو سرور پیشنهاد دوم من اینه که بشه صدای های میم پخش کنیم مثلاً یه دکمه بزنیم یه صدا از میم پخش بشه مثل خوبی مامانم چیپس میخوری مثل این میم ها و پیشنهاد سوم من اینه در سرور مسجد بزارین خیلی باحال میشه بریم وضو بگیریم نماز بخونیم فعلا پیشنهاد های من اینه. نمایش بیشتر مشتی چی میگیییییی😂 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .