Emad_Winter ارسال شده در September 21, 2024 at 15:19 #63457 ارسال شده در September 21, 2024 at 15:19 + لول آپ رو راحتر کنید برای تازه واردان + 1: روش های جدیدی برای جمع آوری ایکس پی بیارید. ( انگیزه بیشتر برای پلی دادن ) 2: ماموریت ( کوئست ) هارو بیشتر کنید و انجام دادنشون راحتر کنید ( به لول های بالاتر هم نیاز نداشته باشه برای انجام دادنش ). ( بیشتر وقت گذاشتن برای بازی و عادلانه بودن و منطقی بودن ) 3: تایم دریافت ایکس پی رو کمتر کنید ، بجای ۳۰ دقیقه پلی در ساعت ، کمترش کنید. ( برای بعضی ها واقعا سخته ، یا حداقل تا یه لول محدودی این پیشنهاد باشه ) --------------- +:خرید فمیلی رو راحتر کنید + 1: خرید فمیلی با پول , مانی بازی بزارید. ( خرید با ایران کوین سخته بعضی ها وضعیت مالی خوبی ندارند ) 2: لول مورد نیاز برای ساخت فمیلی رو کمتر کنید یا بردارید. 3: کاری کنید که کسانی که چند نفر با یک تگ هستند بهشون فمیلی رایگان تعلق بگیره یا با قیمت کمتری بهشون تعلق بگیره. 2 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
ُSina_Victor ارسال شده در September 21, 2024 at 15:33 #63462 ارسال شده در September 21, 2024 at 15:33 تمامی این حرفاتو قبلادرست کردن لول فمیلی 7 تایم پی دی 20 دقیقه ساخت فم هم با ایرکوین میشه هم با پول معمولی نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Emad_Winter ارسال شده در September 21, 2024 at 15:49 نویسنده #63467 ارسال شده در September 21, 2024 at 15:49 7 دقیقه قبل، ُSina_Victor گفته است: تمامی این حرفاتو قبلادرست کردن لول فمیلی 7 تایم پی دی 20 دقیقه ساخت فم هم با ایرکوین میشه هم با پول معمولی اونارو که من از یکی پرسیدم گفت لول ۱۰ میخواد ، شاید اشتباه کرده تایم هم الان میگن درسته همون ۲۰ هه ولی ساخت فمیلی نمیتونم با پول بسازم ، ادمین هم پرسیدم میگه فقط ایران کوین نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Amir_Maleki ارسال شده در September 21, 2024 at 16:13 #63472 ارسال شده در September 21, 2024 at 16:13 1- لطفا کاری انجام دهدید که Level Up کردن خیلی راحت تر بشه الان برای رفتن به لول 2 باید 8 تا Exp جمع کنی که تازه بری لول 2 2- quest های راحت تری بزارید تا بتوانید به صورت quest لول و پول بگیریم 3- من به عنوان لول 1 اصلا دوست ندارم که به این سختی لول خودم رو بالا ببرم و مجبور میشم که در این سرور پلی ندم 🙏 - خیلی ممنون که به انتقادات من توجه میکنید نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Emad_Winter ارسال شده در September 21, 2024 at 17:54 نویسنده #63482 ارسال شده در September 21, 2024 at 17:54 1 ساعت قبل، Amir_Maleki گفته است: 1- لطفا کاری انجام دهدید که Level Up کردن خیلی راحت تر بشه الان برای رفتن به لول 2 باید 8 تا Exp جمع کنی که تازه بری لول 2 2- quest های راحت تری بزارید تا بتوانید به صورت quest لول و پول بگیریم 3- من به عنوان لول 1 اصلا دوست ندارم که به این سختی لول خودم رو بالا ببرم و مجبور میشم که در این سرور پلی ندم 🙏 - خیلی ممنون که به انتقادات من توجه میکنید 👍🏼 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .