علی پیری ارسال شده در September 19, 2024 at 19:22 #63251 ارسال شده در September 19, 2024 at 19:22 نام شما در بازی: Jocker_Tark نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Saleh_Turkemn اطلاعات اکانت شما 24 Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور تا حالا هیچ فگشنی نرفتم توضیحات شکایت: با سلام خدمت دوستان عزیز دیروز ایشون ازم کلاهبرداری کرد ازم. سنگین میفروخت تو ساحل من گفتم میخرم بعد ایشون گفت که بیا بشین نشستم تو ماشینش رفتیم یه جای خلوت ایشون گفت دوچرخه داری برای چنج کار گفتم بله دارم گفت بیار دوچرختو چنج کار کنیم گفتم باشه بعد از ماشین پیاده شدم دوچرخه رو آوردم ایشون به جای چنج کار چنج پلاک زده بودن بعد منم که نفهمیدم قبولش کردم هم پلاکم رفت هم ۱۷ میلیون و پونصد پولم رفت و وقتی که پولم از حسابم کم شد ایشون از بازی خارج شد و من دیگه ایشونو نتونستم پیدا کنم و اومدم الان ازش شکایت کنم امیدوارم شما پیگیری کنین و ایشونو پیدا کنین و اگه شد یا پول بنده رو برگردونین یا ایشونو مجازات کنید و واقعاً من به اون پول ۱۷ و ۵۰۰ خیلی نیاز داشتم میخواستم برا رفیقم سنگینگ بگیرم برای کادو تولد و اینجوری شد که همه پولم و پلاکم رفت الان امیدوارم شما رسیدگی کنیم به این موضوع ممنونم خسته نباشید 😔 مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...)
Nima ارسال شده در September 20, 2024 at 01:21 #63268 ارسال شده در September 20, 2024 at 01:21 5 ساعت قبل، علی پیری گفته است: نام شما در بازی: Haji_Legendary نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Alex_Ecuador اطلاعات اکانت شما 24 Level، رنک و فکشن فکشن نیسم😔 توضیحات تبر کرد کوفت 1.1تو بانک میزنم نزد اکس استوری شاخ سل دادم 500ک و پولم خورد Mmنوشته فایل زیاده 5 ساعت قبل، علی پیری گفته است: مدارک مورد نیاز (فیل،عکسو...) XRecorder_20092024_043620.mp4
Mohamad_Killer ارسال شده در September 20, 2024 at 21:01 #63366 ارسال شده در September 20, 2024 at 21:01 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1.شکایت به دلیل یکسان نبودن اسم اکانت داخل بازی با اکانت انجمن رد شد. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده