علی پیری ارسال شده در September 19, 2024 at 14:56 #63228 ارسال شده در September 19, 2024 at 14:56 با سلام خدمت دوستان عزیز دیروز ایشون ازم کلاهبرداری کرد ازم. سنگین میفروخت تو ساحل من گفتم میخرم بعد ایشون گفت که بیا بشین نشستم تو ماشینش رفتیم یه جای خلوت ایشون گفت دوچرخه داری برای چنج کار گفتم بله دارم گفت بیار دوچرختو چنج کار کنیم گفتم باشه بعد از ماشین پیاده شدم دوچرخه رو آوردم ایشون به جای چنج کار چنج پلاک زده بودن بعد منم که نفهمیدم قبولش کردم هم پلاکم رفت هم ۱۷ میلیون و پونصد پولم رفت و وقتی که پولم از حسابم کم شد ایشون از بازی خارج شد و من دیگه ایشونو نتونستم پیدا کنم و اومدم الان ازش شکایت کنم امیدوارم شما پیگیری کنین و ایشونو پیدا کنین و اگه شد یا پول بنده رو برگردونین یا ایشونو مجازات کنید و واقعاً من به اون پول ۱۷ و ۵۰۰ خیلی نیاز داشتم میخواستم برا رفیقم سنگینگ بگیرم برای کادو تولد و اینجوری شد که همه پولم و پلاکم رفت الان امیدوارم شما رسیدگی کنیم به این موضوع ممنونم خسته نباشید 😔
Mohamad_Killer ارسال شده در September 20, 2024 at 20:31 #63360 ارسال شده در September 20, 2024 at 20:31 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1.رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت از بازیکن. امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده