رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در (ویرایش شده)

دروود بنده Zaker_Dezzpunk شکایت دارم از Emam_Willson 

دیروز یه معامله داشتیم سر اینفرارد وی ای پی آقا لیمیتد بود و گفت چنچ بزنیم گفتم اوکی ۱۷.۶ بزن چنچ گفت اوکی و طرف ۱ دلار چنچ کرد این مشکل منه؟؟؟؟ بعد گفتم چرا ۱ دلار گفتم. مشکل نیس بریم بانک آقا من داشتم از دهات بر میگشتم کلا ۴ درصد شارژ بودم و یه وعضی وسط ساوه به قم نتم پرید و ۱۰ دقیقه همینجور تا اومدم گیم طرف رو پیدا کردم زنگ زدم جواب نمی‌داد پیام میدادم جواب نمی‌داد که بیا پولتو بزنم سریع بعد ۲ دقیقه پیام داد شکایت کردم و این حرفا منم گفتم نصف سرور منو می‌شناسن و تبر نیستم بیا پولو بدم رفتم تا بانک بعد یه شماره داد منم اشتباه یه چی برداشت کردم و پولو زدم به حساب یکی دیگه گفتم فردا صبح راس ساعت ۱۱ صبح گیم باش یا پول رو میدم یا ماشین با خسارت گفتم بهش ۱ درصد شارژ دارم و الان پول نیست تو حسابم رفتم بیرون تا امروز صبح ساعت ۹ سیستم رو روشن کردم و رفتم گیم تا پولو جور کنم که جور شد و تا ۱۱ منتظر بودم که ساعت ۱۰.۳۰ ادمین اومد و گفت به دلیل scam بن دائم هستین بهش هم گفتم که منتظرم آنلاین شه پولشو بدم آخه این چه کاریه کلی زحمت سر این سرور این جواب رو داره اخه؟ طرف ۱۷.۷ کک رو ۱ دلار داده تقصیر منه دیگه شما و این اعتقاد هاتون 

اقا لطفا لطفا پیگیری کنید من عاشق این سرور ام و اصلا انتظار همچین کاری رو ندارم

ویرایش شده در توسط Zaker_Dezzpunk1
    اضافه کردن متن
    ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز

شکایت شما رد شد !

دلایل:

1 - ..رعایت نکردن قوانین نحوه صحیح شکایت از بازیکن.

امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید.

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...