Ebi_Keydo ارسال شده در September 6, 2024 at 22:10 #61503 ارسال شده در September 6, 2024 at 22:10 سلام و خسته نباشید خدمت تیم اجرایی ایران رول پلی! معاملات متعددی که در سرور صورت میگیره از جمله معامله اسکین! معاوضه اسکین با اسکین! در همچین معاملاتی هر دو طرف باید مابقی پول لیمیت اسکینشون رو داشته باشند تا معامله انجام بشه یا باید پول کامل لیمیت اسکین طرف مقابل رو داشته باشه که معامله صورت بگیره! به دلیل لیمیت داشتن دوتا اسکین مختلف یا نداشتن پول لیمیت از طرف پلیر کاملا با مشکل مواجه میشیم و معامله صورت نمیگیره حتی واسط هم نمیتونه راه حلی پیدا کنه! با توجه به تجربیاتی که در این معامله ها داشتم به عنوان واسط پیشنهاد میکنم CMD جدید ChangeSkin به سرور اضافه کنید تا مثل معاملاتی نظیر مبادله ماشین با ماشین قابل انجام باشد! با اضافه شدن این این دستور به سرور همه معاملات قابل انجام خواهد بود با تشکر!🌹 Ebi_Keydo 4 11 نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Leo_ Vengeance ارسال شده در September 6, 2024 at 22:11 #61504 ارسال شده در September 6, 2024 at 22:11 هم اکنون، Ebi_Keydo گفته است: سلام و خسته نباشید خدمت تیم اجرایی ایران رول پلی! معاملات متعددی که در سرور صورت میگیره از جمله معامله اسکین! معاوضه اسکین با اسکین! در همچین معاملاتی هر دو طرف باید مابقی پول لیمیت اسکینشون رو داشته باشند تا معامله انجام بشه یا باید پول کامل لیمیت اسکین طرف مقابل رو داشته باشه که معامله صورت بگیره! به دلیل لیمیت داشتن دوتا اسکین مختلف یا نداشتن پول لیمیت از طرف پلیر کاملا با مشکل مواجه میشیم و معامله صورت نمیگیره حتی واسط هم نمیتونه راه حلی پیدا کنه! با توجه به تجربیاتی که در این معامله ها داشتم به عنوان واسط پیشنهاد میکنم CMD جدید ChangeSkin به سرور اضافه کنید تا مثل معاملاتی نظیر مبادله ماشین با ماشین قابل انجام باشد! با اضافه شدن این این دستور به سرور همه معاملات قابل انجام خواهد بود با تشکر!🌹 Ebi_Keydo حق نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Levi_Killer ارسال شده در September 7, 2024 at 00:09 #61512 ارسال شده در September 7, 2024 at 00:09 اره این cmd بیارین عالی میشه نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Alireza_Onepiece ارسال شده در September 7, 2024 at 00:25 #61513 ارسال شده در September 7, 2024 at 00:25 یک راه پیشرفت جدیدی برای ممبر ها و کلاهبرداری ها هم کمتر میشه اما یکی از کلاهبرداری های الان با استفاده از CMD /Changeplate صورت میگیرد من با این CMD زیاد منو تبر کردن ماشین فروشنده پلاک نداره و میاد از این CMD استفاده کنه و منم که عجله دارم سریع میزنم تایید میکنم و بعدش میفهمم تبر شدم نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .