Tony eb ارسال شده در September 4, 2024 at 05:52 #60932 ارسال شده در September 4, 2024 at 05:52 از نظر من خیلی از بازی کنان هستن دوست دارن به اقلیت ها بپیوندن ولی بخاطر دلایلی نمی توانند برن فرم و عضو شود و درخواست دارم دوباره مثل قبل بشه طوری که ما باید با لیدر اون اقلیت هماهنگ کنیم نه اینکه بریم فرم یکمم درخواست دادن در فرم سخت هستش لطفا پیگیری بشه ممنون دوباره مثل روال قبل بشه نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Kamarove_Mafia ارسال شده در September 4, 2024 at 15:27 #61087 ارسال شده در September 4, 2024 at 15:27 9 ساعت قبل، Tony eb گفته است: از نظر من خیلی از بازی کنان هستن دوست دارن به اقلیت ها بپیوندن ولی بخاطر دلایلی نمی توانند برن فرم و عضو شود و درخواست دارم دوباره مثل قبل بشه طوری که ما باید با لیدر اون اقلیت هماهنگ کنیم نه اینکه بریم فرم یکمم درخواست دادن در فرم سخت هستش لطفا پیگیری بشه ممنون دوباره مثل روال قبل بشه درود عزیز هیچ مشکلی وجود نداره که کسی نتونه فروم عضویت اقلیت هارو بده این موضوع فروم دادن بهترم هست تا لیدر با پارتی کسیو وارد فکشن نکنه نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .