Leo_Matrix ارسال شده در August 31, 2024 at 12:29 ارسال شده در August 31, 2024 at 12:29 1- نام اکانت : Leo_Matrix 2- لول : 23 ۳- سن اکانت : 39 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : - Ls-Mc R4 - Army R4 - Nopo R4 - Army Manager - Army Sub - LsPD Sub - FBI Manager - FBI Sub - Army Leader - FBI Leader ( D ) - LSPS Leader ( D ) - Lv-Mc Enteghali Be Manager Ls-Mc - Ls-Mc Sub Now 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : Mmd_Xo_x 4 - آیدی دیسکورد : emam_cherick 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه و سابقه ، تقویت فکشن و اموزش افراد عالی رتبه برای دولت و صعود خودم به مراتب بالاتر 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله ، 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : به صورت کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. ۱ بار FBI 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به صورت کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ اول از همه سابقه و در ادامه پاسخ به سوالات ارپی و سازمان 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغات در گپ سرور ، جذب اشنایان با تجربه و کاربلد ، و تبلیغات در گیم از طریق /Gov 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : اول از همه جذب کارمندان و ساب های باتجربه و کاربلد جهت داشتن سازمانی قدرتمند در مرحله ی دوم مدیریت خوب و گذاشتن میتینگ های متعدد جهت رفع اشکالات 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1 1 1
Alireza_Killer ارسال شده در August 31, 2024 at 12:42 ارسال شده در August 31, 2024 at 12:42 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Alireza_Killer 2- لول : 47 ۳- سن اکانت : 47 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) National Guard R 7 Los Santos Hospital R 7 Los Santos Police R 7 NoPo R 10 National Guard R SUB Los Santos Police R Manager Los Santos Police R 4 Los Santos Police R SUB Bartar Los Santos Hospital R L Las Venturas Police R SUB Los Santos Hospital R SUB Government Leave Federal Bureau of investigation R 3 Enteghali Be SUB Los Santos Hospital R SUB San Fierro Police Enteghali Be Sub Army Los Santos R SUB [Bartar] Now National Guard R SUB اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علیرضا 2- سن واقعی شما : 16 3- آیدی تلگرام : Im_Reza18@ 4 - آیدی دیسکورد : Alireza_Winner 5- مقدار تایم پلی روزانه : +6 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه برای خودم تاپ کردن فکشنم اموزش ممبرای سرور و تشویق انها برای عضویت در فکشن های دولتی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟اره کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو خیر فقط یک ساب برتر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که دارای انگیزه و تایم پلی بالا هستند کاملا به قوانین مسلط هستند و اخلاق و رفتار مناسب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ فکشن در gov/ و برگزاری اینونت های مختلف 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخابی ساب و منیجر مطمعن و پر تجربه و دارای انگیزه ی بالا ، دادن جوایزی برای برترین ممبرای فکشن تا بتونن تلاش خودشون و ثابت نگه دارن و همینجوری با موفقیت ادامه بدهند ، کیک کردن افرادی که باعث بی نظمی فکشن میشنود 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 2
Masih_Matrix ارسال شده در August 31, 2024 at 13:08 ارسال شده در August 31, 2024 at 13:08 14 ساعت قبل، Yoones_Killer گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Masih_Matrix 2- لول : 37 ۳- سن اکانت : 20 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Army 3 Lspd 6 Fbi 5 Nopo 4 Fbi 7 Lvpd 8 Government 3 11 [Nopo [Manager Army [Manager] 10 Fbi [Sub] 11 Fbi [Sub] 11 Government [Vazir Army] 8 Fbi [Sub] 11 Nopo [Sub] 12 Sfpd [Sub] 12 Army [Sub] 11 Government [Sub] 9 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : Ali 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام : MasihF01@ , 4 - آیدی دیسکورد : masihf01 5- مقدار تایم پلی روزانه : 5ta 6 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه لیدری و عملی کردن پیشنهادام در فکشن و جلب رضایت ممبر ها از خودم به نحو احسنت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله در این مورد مشکلی ندارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کامل مسلط هستم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. Fbi Lvpd Nopo 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ میخواهم با دیگران متفاوت تر عضو گیری کنم و سعی میکنم فعالیت هایی انجام بدم که ممبر خودش بیشتر به سمت من بیاد و در این مورد خیالش راحت باشه و سعی میکنم ممبری که درصد خطا کمتری داره رو جذب کنم. 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با برگزاری چالش های متعدد و سخت و متفاوت با دیگران و با ایده هایی که دارم فکشن را گسترش میدم . 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : نظم رو به صورت کامل برقرار میکنم بین ممبر ها هرکسی که درصد خطا کمتری داره رو الگو قرار میدم و سعی میکنم به دیگران هم یاد بدم که هرچی درصد خطا شما پایین تر باشه سازمان سفید تر و قوی تر میتونه باشه و ،وقتی این کار ها به صورت کامل انجام شد رنک تشویقی به ممبر میدم تا پر قدرت تر از قبل و با انگیزه بیشتر ادامه بده و مشکلی برای سازمان و خودش پیش نیاد. 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1
Ruhollah_Silent ارسال شده در August 31, 2024 at 13:57 ارسال شده در August 31, 2024 at 13:57 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Ruhollah_Matrix 2- لول : 48 ۳- سن اکانت : 46 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic - R5 Army - R7 Lvpd - R7 Ls-Pd Etegali be Nopo Nopo - R10 FBI - R7 (Top Member) Goverment - R3 Sf-Pd - R11 [Manager] Federal Bureau Of Invstingation -R11 [Manager] Nopo -R12 [Sub] Army -R11 [Sub] Now توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : شایان 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : Ruhollah_Matrix@ 4 - آیدی دیسکورد : ruhollah_matrix 5- مقدار تایم پلی روزانه : +5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کمک به بهتر کار کردن دولت بالا بردن سطح فکشن بهبود سطح آرپی آموزش صحیح به ممبر های سرور و تشویق کردن آنها برای به عضویت درآمدن در فکشن های دولتی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا وقت کافی و قدرت مورد نیاز برای مدیریت فکشن را دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا قوانین آرپی را بلد هستم و بر روی آنها تسلط دارم و هر روز قوانین آرپی را مرور میکنم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا با فروم آشنایی دارم و نحوه کار کردن با آن را بلد هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید کسانی که کاملا به قوانین عمومی سرور و فکشن مربوطه مسلط باشند سابقه و لول مورد نیاز برای عضویت در فکشن را داشته باشند زمان و وقت کافی برای فعالیت در فکشن را داشته باشند با اخلاق باشند و نظم را رعایت کنند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ کردن فکشن در Gov/ برگزاری میتینگ ها و ایونت های مختلف گذاشتن جایزه ورود به فکشن برای ممبر ها داشتن اخلاق مناسب و رفتار عالی با ممبر ها دادن جوایز هایی از جمله رنک و .... به ممبر هایی که از اخلاق مناسب و فعالیت خوب برخوردار هستند 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخاب ساب و منیجری که از اخلاق خوب و تایم پلی و فعالیت بالایی برخوردار هستند مسئولیت پذیر هستند و با ممبر ها خوب رفتار میکنند و همچنین مورد تایید هد و کوهد دولت باشند برگزاری میتینگ ها به صورت هفتگی و دادن جوایز و رنک در میتینگ ها به کسانی که فعالیت خوبی داشتند دادن جایزه ویژه به برترین ممبر هفته تا تلاش خودشون رو حفظ کنند و همچنان با انگیزه بمانند کیک کردن افرادی که بی نظمی ایجاد میکنند در فعالیت فکشن
Zopyrus_Mafia ارسال شده در August 31, 2024 at 14:12 ارسال شده در August 31, 2024 at 14:12 (ویرایش شده) اطلاعات IC 1- نام اکانت : Zurvan_Carter 2- لول : 55 ۳- سن اکانت : 54 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : ★(LSMC-Medic) [Payan Hamkari] [R-5] ★(NEWS) [TOP Member] [R-8 ] [Maneger] ★(ARMY) [Enteghali] R-7 ★(LVPD) [Payan Hamkari] R-7 ★(LSPD) [Payan Hamkari] R-6 ☆(NOPO) [Estefa] ★(NOPO) [Payan Hamkari] R-8 ★(Government) [Payan Hamkari] R-4 ★(FBI) [Payan Hamkari] R-7 ★(LSPD) [Payan Hamkari] R-7 ☆(FBI) [Estefa] ★(Governmnt) (Top Member) (R4) ★(LVPD) (R5) (Enteghali Be Maneger SFPD) ★(SFPD)(R11)(Maneger) ★(SFPD) (R12)(SUB) ★ (FBI)(SUB)(Now)(payan hamkari) ★(LSPD)(NOW)(SUB) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علیرضا 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام : Jenab_Saghi 4 - آیدی دیسکورد : elpasa_carter 5- مقدار تایم پلی روزانه : 6+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ فعالیت بیشتر در سرور مور علاقم -برترین فکشن و بهترین لیدر شدن - پیشرف - تجربه بیشتر در حوضه رول پلی - افزایش کار آمد سازمان مدنظر - افزایش سطح سازمان مدنظر - بهبود کیفیت ارپی در سازمان - 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ صد البته 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : به صورت کامل مسلط 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله ۲ بار سازمان نیوز با اسم Elpasa_Carter سازمان شهرداری با اسم Surena_Hermanos 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به صورت کامل مسلط و آگاه 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی وارد تیم من خواهند شد که : 1_سابقه مورد نیاز برای ورود به سازمان داشته باشند 2_ از رفتار و برخورد رولپلی اگاه باشند 3_ زمان کافی برای سازمان داشته باشند 4_منظم باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1_گفتن مزایای سازمان 2_برگذاری جلسات متنوع 3_دادن تشویقی به بهترین اعضا 4_ اهدای جوایز به بهترین فرد سازمان که بهترین رفتار رولپلی را داشته باشد 5_انجام رزمایش های مختلف با سازمان های هم رده سازمان 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگذاری میتینگ های آموزش ارپی و آموزشی درباره فکشن تلاش برای بهترین فکشن شدن پلیسی یا غیر پلیسی ویرایش شده در August 31, 2024 at 14:15 توسط Zurvan_Carter تصحیح 1
Hassan_Matrix ارسال شده در August 31, 2024 at 14:13 ارسال شده در August 31, 2024 at 14:13 IC 1- نام اکانت : Hassan_Matrix 2- لول : 46 ۳- سن اکانت : 45 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic 1 Army 1 Lvpd 7 Lspd 5 Nopo 5 FBI 6 Government 5 Lvpd 9 News 3 News 8 [Manager] News 9 [ Sub ] News R9 [Sub] News R10 [Leader] Army R12 [Leader] (Now) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید اطلاعات OOC اسم واقعی شما : حسن 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : MrHassan2005 4 - آیدی دیسکورد : hassan_matrix 5- مقدار تایم پلی روزانه : + ۴ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهبود و تاپ کردن فکشن و تجربه بهتر پلیر ها از سازمان 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 فعالیت مناسب 2 اخلاق خوب 3 داشتن لول مورد نیاز برای فکشن 4 داشتن سابقه مورد نیاز برای فکشن 5 مسلط بودن به قوانین فکشن 6 کسانی که فعالیت خوب و وقت کافی داشته باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغ بسیار 2 ایونت های تشویقی 3 گذاشتن جایزه برای ورود 4 داشتن اخلاق خوب با اعضای فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 برگذاری ایونت مختلف 2 ارپی سازی 3 برگذاری میتینگ آموزشی 4 دادن جایزه به کسانی که بیشترین فعالیت کنند 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1
Leonardo_Mafia ارسال شده در August 31, 2024 at 14:21 ارسال شده در August 31, 2024 at 14:21 اطلاعات IC 1- نام اکانت: Fury_Matrix 2- لول : 37 ۳- سن اکانت : 39 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) National Public Radio // R3 National Public Radio // R4 National Public Radio // R7 National Public Radio R8 // [Manger] National Guard // R4 National Guard R11 // [Sub] Los Venturas Police // R5 Los Santos Police // R6 Nopo // R9 FBI // R4 - Payan Fasl National Public Radio // [ Sub ] - Leave FBI // R3 - Enteghal Be Sub [ Medic ] Loa Santos Hospital // R9 [ Sub ] (Now) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : ایلیا 2- سن واقعی شما : 23 3- آیدی تلگرام : imDeathForYou@ 4-ایدی دیسکورد : arthur_florencia_95036 5- مقدار تایم پلی روزانه : +6 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربهی لیدری و تاپ کردن فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید? کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا تسلط دارم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید بله ، 2 بار نیوز 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 - بر اساس قوانین فکشن و رول پلی موجود در انجمن 2 - کسانی که دارای کمترین اشتباه و دارای انگیزه و علاقه برای ملحق شدن به فکشن هستن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 - با برگزاری طرح های تشویقی و ایجاد جو دوستانه در فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، 6 ایده ای که اجرا خواهید کرد برای بهبود سازمان را بیان کنید 1- سعی در ایجاد یک جو دوستانه در فکشن و برقراری نظم حداکثری 2 - برگزاری ایونت ها با جوایز ارزنده از جمله رنک و پول در میتینگ ها 3 - برگزاری میتینگ های متعدد برای رفع اشکال و به حد اکثری رساندن هماهنگی ممبرا در فکشن
Sylvester_Mafia ارسال شده در August 31, 2024 at 18:31 ارسال شده در August 31, 2024 at 18:31 1- نام اکانت : Sylvester_Mafia 2- لول : 46 ۳- سن اکانت : 40 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : [LS_MC] //R4 [Army] //R9 [LV_PD] //R8 [LS_PD] //R7 [NoPo] //R8 [Federal] //R5 [LV_PD] //R11 [Manager] [LS_PD] //R8 [Enteghali Be Sub nopo] [Nopo] //R12 [Sub] [Sub] [SF_PD] [Army] leader /R12 [LVPD] Leader /R13 Top توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : امیر 2- سن واقعی شما : 17/5 3- آیدی تلگرام : Sylvester_Mafiaa@ 4 - آیدی دیسکورد : Amir_Hermanos 5- مقدار تایم پلی روزانه : +8 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه برای خودم تاپ کردن فکشنم اموزش ممبرای سرور و تشویق انها برای عضویت در فکشن های دولتی بالا بردن سطح آرپی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ اره کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا.بله 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که دارای انگیزه و تایم پلی بالا هستند کاملا به قوانین مسلط هستند و اخلاق و رفتار مناسب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ فکشن در gov/ و برگزاری اینونتت های مختلف 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخابی ساب و منیجر مطمعن و پر تجربه و دارای انگیزه ی بالا ، دادن جوایزی برای برترین ممبرای فکشن تاح بتونن تلاش خودشون و ثابت نگه دارن و همینجوری با موفقیت ادامه بدهند ، کیک کردن افرادی که باعث بی نظمی فکشن میشنود 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1 1
Saleh_Wenbleyzz ارسال شده در August 31, 2024 at 19:45 ارسال شده در August 31, 2024 at 19:45 - نام اکانت :Saleh_Matrix 2- لول :31 ۳- سن اکانت :41 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic Leader Medic Leader Medic Leader Medic Sub Medic Sub Medic Sub Medic Manager Medic Manager Lspd R 6 Army R 4 Army R 6 Nopo R 4 Government R3 Medic R 8 Army R 9 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : صالح 2- سن واقعی شما : 16 3- آیدی تلگرام : @VecDoz 4 - آیدی دیسکورد :salehmsb414 5- مقدار تایم پلی روزانه : ۴ ۵ ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه بالا بردن سطح ارپی سرور تاپ کردن اقلیت کمک به سطح ارپی فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله ۲ بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که سابقه مورد نیاز و سطح مورد نیاز را داشته باشند و اول کسانی در اولویت هستند که تایم پلی بالایی داشته باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ ایونت های نقدی میزارم که پلیر ها جذب فکشن بشن با ممبرا ها با خوش اخلاقی رفتار میکنم و یک ایونت هم میگزارم برای اینکه هر **** کلمه فیلتر شده **** دوست خودش رو اورد یک مبلغی به او داده شود 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : ایونت های پی در پی تایم بندی مناسب 1
Ebi_Keydo ارسال شده در September 1, 2024 at 06:25 ارسال شده در September 1, 2024 at 06:25 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Ebi_Keydo 2- لول : 41 ۳- سن اکانت : 49 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R6 Army R7 Lvpd R6 Lspd R6 Nopo R7 Government R3 Fbi R7 Government R3 Government R3 Fbi R8 (Top Weak Fbi) Fbi R6 Nopo R11-[Maneger] Nopo R11-[Maneger] Nopo R12-[Sub] Lvpd R12-[Sub] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : ابوالفضل 2- سن واقعی شما :۲۰ 3- آیدی تلگرام : @Ebi_Keydo 4 - آیدی دیسکورد : ebi_keydo 5- مقدار تایم پلی روزانه : بالای ۵ ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟کسب تجربه جدید و بهبود عملکرد فکشن. 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کاملا مسلط و پایبند هستم به قوانین 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو :بله یکبار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کاملا آشنا هستم و هر لحظه چک میکنم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1_کسانی که سابقه کافی برای ورود به فکشن را دارند 2_کسانی که به قوانین سرور و فکشن آگاه و مسلط هستن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟با استفاده از تبلیغ داخل بازی 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : با تعیین جوایز ارزنده برای پلیر هفته میتوان باعث شد افراد فکشن انگیزه بالایی در عملکرد خود داشته باشند
پست های پیشنهاد شده