mmdms26 ارسال شده در آگوست 27 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 27 نام شما در بازی: Mamad_Gangster نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Hesam_Hermanos اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): level 21 توضیحات شکایت: شخص اول اومد و گفتش فمیلی شما رو میخرم و واسطه هم خودم میشم، پس از اون 2 عکس از فروختن ایتم های مختلف به پلیر های دیگر که گاملا مشخص بود از اشنا های خودش هستن فرستاد و بعدش خونه ی فم رو 500k برداشت با بهونه ی اینکه من برای گرفتن فم خونه نیاز دارم، بعد از اون گفت ماشین هارو بده که گفتیم اول نصف پول رو پرداخت کن که در جواب گفت فم رو بده پولو کامل میدم. ما هم از سر جاهلی بعد از دیدن اون مدارک قبول کردیم و لیدری دادیم بهش و درجا پس از گرفتن لیدری کیل کرد مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۰۸۲۷_۲۱۳۵۱۹۱۰۵.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Abolfazl_Madison ارسال شده در آگوست 27 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 27 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. متاسفانه این مورد پیگیری نمیشه و مجازاتی نداره امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده