leo_campbell ارسال شده در April 9, 2023 at 11:33 ارسال شده در April 9, 2023 at 11:33 1-اسم شما در سرور: coach_cyber 2-لول شما در سرور:18 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : تمامی فکشن ها ب جز صدا و سیما 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای سابقه و بهبود ان فکشن در سرور 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: نظم دادن ب ان فکشن فعال بودن همیشگی اون فکشن و بهبود عملکرد کارکنان 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: بالای ۵ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بسیار زیاد 9- آیدی تلگرام : coach_cyber@ 10- نام واقعی شما :پوریا 11- سن شما :۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش _ مدیک _ پیدی _ نوپو _ افبی_ صدا و سیما - یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : جدی بودن در کار و مسیولیت پذیر 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله 1 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟به طور کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟مهم ترین معیار من با سابقه بودن و نظم هس و این ایا توانایی حضور در این فکشن دارد یا خیر و همچنین تسلط کامل بر قوانین 18. وظایف لیدر را شرح دهید : گرفتن ممبر برای فکشن خود و نظاره در کار های ممبر ها هماهنگی کامل با هد دولت متینگ های اموزشی نقل قول نقل قول
A̸r̸a̸s̸h̸k̸ ارسال شده در April 9, 2023 at 11:58 ارسال شده در April 9, 2023 at 11:58 (ویرایش شده) نام شما در سرور: Manuel_Lucifer 2- لول شما در سرور: 11 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Artesh Sub Artesh R4 Artesh R1 Pd R 8 R 5 R 3 Nopo R 8 News R3 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای بهتر کردن فکشن و قوی کردن دولت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ارپی های کامل انجام میدهم،ساب با تجربه، ممبر با تجربه 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:3+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @NmdHich 10- نام واقعی شما :ارشک 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما :پیدی اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :بنده در یک خانواده ثروتمند بزرگ شدم پدر من لیدر ارتش بود و در یکی از حمله ها فوت کرد من تصمیم گرفتم به دولت بروم و خودم رو واسه مقابله با دشمن قوی شوم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟از فمیلی خود وارد تیم میکنم کسایی که سابقه داسته باشند در گپ سرور هم فرم ممبری میزارم و ممبر پذیری 18. وظایف لیدر را شرح دهید : کنترل کردن ممبر ها امدن به ارپی ها نان ارپی نکردن ویرایش شده در April 9, 2023 at 11:58 توسط A̸r̸a̸s̸h̸k̸
Ilan_Cyber ارسال شده در April 9, 2023 at 12:16 ارسال شده در April 9, 2023 at 12:16 - نام شما در سرور: Ilan_Cyber 2- لول شما در سرور: 22 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) :لیدری ارتش-لیدری مدیک 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و تضمین امنیت شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: رساندن فکشن به بالاترین نقاط و عضو کردن با تجربه ترین افراد 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۴ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @iLan_Cyberl 10- نام واقعی شما :محمد 11- سن شما :۱۹ 12- اقلیت مورد نظر شما :پلیس لوس سانتوس(پیدی) 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :سرم تو کار خودم هست و همیشه سعی میکنم در زمینه شغلی خودم بهترین باشم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر اصلا 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟تجربه،نظم و از همه مهم تر اخلاق 18. وظایف لیدر را شرح دهید :مدیریت فکشن و عضو کردن بهترین اعضا،برگزار کردن میتینگ های آموزشی
Amirrrrrrrrrrr ارسال شده در April 9, 2023 at 12:27 ارسال شده در April 9, 2023 at 12:27 Alex_Zex 18 یک بار مدیک ۷ یک بار پلیس بس سانتوس ۵ کمک به دولت شهر را آرام میکنم ۶ بله زیاد @Alex_Zex امیر ۱۴ بیمارستان لوس سانتوس یا پلیس لوس سانتوس پلیری مودب خیر متاسفانه زیاد خیر اولی ادب دومی بلد بودن قوانین آرپی گرفتن ممبر با ادب بودن
Morteza_Zonix ارسال شده در April 9, 2023 at 12:32 ارسال شده در April 9, 2023 at 12:32 1- نام شما در سرور: Morteza_Zonix 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : medic 1 , artsh 8 , pd 4 , fbi 7 4- برای چه میخواید لیدر شید: kasb tajrobe leaderi va kaml kardan rp shakhsyat am 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: komak mikonam player hay faction am be khobi rp kardn ro yad bgirn 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟kamlan 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: khili khob baladm rp roo 9- آیدی تلگرام : @Moily0011 10- نام واقعی شما :Morteza 11- سن شما :15 12- اقلیت مورد نظر شما : artsh اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : khayer madrse saz ke be hame mardom khob komak mikone 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . Kheyr 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟kaml baladm 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ kheyr 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟had aghal dashtan 1 sabghe kari dar wbook va ashnaie kaml ba ghavanin rp va faction 18. وظایف لیدر را شرح دهید : leader bayad be kar hame ozv ha nezart dashte bashe va tebgh vazayef taiin shode amal kone
Yoones_Killer ارسال شده در April 9, 2023 at 14:55 ارسال شده در April 9, 2023 at 14:55 - نام شما در سرور: Yoones_Avenger 2- لول شما در سرور: 25 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : بهترین ممبر نوپو توی 3 هفته لیدر پیدی لیدر اف بی ای بهترین لیدر فصل بهترین فکشن فصل ( pd ) شهرداری رنک 2 4- برای چه میخواید لیدر شید: تاپ کردن فکشن و امنیت شهر 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: فکشنم و میکشم بالا و بالا بردن انگیزه ممبرای فکشنم برای جیل کردن و برقرار کردن اسایش شهر 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 5+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول فولم 9- آیدی تلگرام : AK_KILER@ 10- نام واقعی شما : یونس 11- سن شما : 17 12- اقلیت مورد نظر شما : اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : پلیس لوس سانتوس نوپو 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی فعال و با انگیزه 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله 3 بار برترین ممبر نوپو توی هفته شدم 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل اشنام 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بستگی به فکشنی که قرار لیدرش بشم داره اگه پیدی بشم طرف باید ارپی و تمام cmd ها و قوانین پیدی و بلد باشه و لول کافی داشته باشه اگه نوپو باشه باید کاملا ب ارپی و cmd و قوانین نوپو مسلط باشه و یکم رو نوپو سخت گیر تر هستم چون فکشنی هست ک نباید توش کسی اشتباه کنه 18. وظایف لیدر را شرح دهید : منظم کردن ممبرای فکشنش ، مسعولیت پذیر باشه ، تاپ کردن فکشنش ، زیر پا نذاشتن قوانین سرور و فکشن
Hogo_Darksky 1 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:25 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:25 1- نام شما در سرور: Hogo_Darksky 2- لول شما در سرور: 28 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : دوفصل فصل ممبر رنک ۸ ارتش {با ساب و لیدری هانتر} ۳ فصل ممبر پیدی ۸ و ۴ ۶ {۲بار لیدری و ساب هانتر بود} ۲فصل ممبر نوپو رنک۷ و ۶ {یک فصل با لیدری هانتر} ۱ فصل ممبر مدیک رنک ۷ ۱ فصل ممبر اف بی آی رنک ۸ و ۶ 4- برای چه میخواید لیدر شید: نظم ممبر ها و یاد دادن تمام نکات به ممبر ها و کمک کردن به آنها برای کسب سابقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: یاد دادن همه نکات و درست کردن نظم آنها و بالا بردن تجربه آنها برای ورود به فکشن دیگر 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +4 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا به قوانین مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @the_clown2 10- نام واقعی شما : هادی 11- سن شما : 16 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فرد کاملا جدی و دارای تجربه بالا درس های زیادی از هانتر گرفتم و الگوی بنده هانتر هست و زمانی که چه لیدر بود چه ساب ممبرشون بودم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا با فروم آشنایی دارم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر لیدر انتخاب شده است تا مشکلات کمتر شود و من کاملا با این موضوع موافقم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ بر اساس لول و سابقه معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که ادب و نظم بالایی داشته باشند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : یاد دادن تمامی نکات و قوانین به ممبر ها چه در میتینگ چه در تایم عادی و یاد دادن نظم به آنها
Nima_Karama ارسال شده در April 9, 2023 at 15:26 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:26 (ویرایش شده) 1- نام شما در سرور: nima_karama 2- لول شما در سرور: 7 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : شهرداری رنک 3 اف بی ای رنک 7 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای علاقه خود 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: فکشن سرسامان میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:حدودا 4/5 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟تا حدی بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله 9- آیدی تلگرام : king_kongaa@ 10- نام واقعی شما :نیمانصیری 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما :پلیس لوس سانتوس_بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :با ادم های که شخصیت ندارن گله اویز نمیشم و ادم خونسردی هستم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .نه 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟زیاد حدودا 4/5 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟بر اساس شعور اون شخص و اشنایی با قوانین سرور و فکشن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : وظایف لیدر رسیدگی به فکشن و انجام کارهای لازم برای خراب نشدن ان فکشن ویرایش شده در April 9, 2023 at 15:28 توسط Nima_Karama ندادن ایدی تلگرام
Hogo_Darksky 1 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:34 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:34 (ویرایش شده) ویرایش شده در April 9, 2023 at 15:36 توسط Hogo_Darksky 1
Sandis_Titap ارسال شده در April 9, 2023 at 15:42 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:42 نام شما در سرور: Amir_Artos 2- لول شما در سرور: ۱۶ 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : تو ارتش بودمه دبگه تقریبا ساب رنک بالا پیدی بودمه مدیک منیجر بودم 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسی نتونه به ارتش راب بزنه و ارتشو بهترین فکشن کنم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: عضو گیری پیت دهی از ساعت ۱تا ۶ سخت گیری سفت و سخت 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۱۰ ب بالا 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟اره 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فولم 9- آیدی تلگرام : @Sandis_Titap_09 10- نام واقعی شما : amir 11- سن شما :۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید :ارتش نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش ارتشش🤝🙌 اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :ادم جدی هستم در موقع انجام کار (درمان مریض_دستگیری مجرم_ محافظت از یک مکان) سعی دارم کاری کنم ک حتی یک نفر نتونه ب ارتش راب بزنه 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .مت روزانه تایم پلیم بالاس و لیدر مدیک و پیدی با من بد بودن ینی نمیخاستن من برم بالا و مارتی بازی اقوام خودشونو بردن 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر و این اتفاق نمی افتد چون با مدیرت سفت و سخت بنده حتما اعضای با نظم وارد میشوند 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ عضو گیری فقط برای زیاد کردن تعداد نیست وقتی عضو بیشتر باشد شما میتوانین با رهبری درست مدیرت ارتش رو بهترین مکان کنید کرد بنده بر اساس نظم و کار عملی و بلد بودن کامل قوانین عضو خواهم گرفت_ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟افراد با نظم با تایم پلی بالا و تیر اندازی خوب ک وقت حمله دشمن محافظت کنند از ارتش 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید فردی باشه در حالت عادی کمی شوخ باشه ولی وقت عمل باید سخت گیر باشه ک اعضا ازش حساب ببرن لیدر باید ب اعضا نظارت داشته باشه فردی باشه ک کامل با موضوعات اگاهی کامل داشته باشه
Arnold_Levenant ارسال شده در April 9, 2023 at 15:54 ارسال شده در April 9, 2023 at 15:54 15 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: نام شما در سرور: Army_Dark 2- لول شما در سرور: 13 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ۲ بار نوپو رنک ۳ ۱ بار مدیک رنک ۲ ۱ بار رادیو رنک ۷ ۲ بار ارتش رنک ۶ 4- برای چه میخواید لیدر شید: اینکه ممبر های فکشن رو اموزش بدم و نزارم ممبرا اشتباه کنن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید : در سوال ۴ پاسخ دادم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۵ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 80% 9- آیدی تلگرام : KillerNight1@ 10- نام واقعی شما : حسین 11- سن شما : ۱۴ 12- اقلیت مورد نظر شما : خبرگزاری لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : پلیر با مودب قوانین هارو رعایت میکنم و به کسی توهین نمیکنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ زیاد نه 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ افرادی که بتوانند خوب کار خود را انجام بدن و از زیر کار در نرن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید بالا سر ممبرا باشه هواسش به کارایی که ممبرا میکنن باشه و نباید بزاره در میتینگ ها و جلسات ممبرا نیان
Mikey_Remanow ارسال شده در April 9, 2023 at 16:56 ارسال شده در April 9, 2023 at 16:56 شما در سرور: Seyed_Moltafet 2- لول شما در سرور: 12 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ارتش رنک ۹ 4- برای چه میخواید لیدر شید: توانایی رهبری - علاقه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: آموزش های متعدد برای ممبر ها تا بتونن اونها هم یروزی لیدر بشن و خودشون یک فکشن رو اداره کامل کنن ، سعی میکنم ادب رو بین همه رواج بدم و نظم رو داخل فکشنم بیارم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۵ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کامل 9- آیدی تلگرام : @I3I7I8I9 10- نام واقعی شما : رهام 11- سن شما : ۱۸ 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کامل آروم و ساکت ، با نظم و قانون ، در فکشن جدی و کاملا نظامی هستم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ ۱۰۰ درصد 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر مشکلی ندارم ، میخوام نظم ترتیب و احترام رو آموزش بدم در کنار لیدر بودن 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ بر اساس قوانین شهر و مدارک مناسب لول های بالا که تمام قوانین رو بلد باشن و هیچ مشکلی نداشته باشن معیار من از عضوگیری لول بالا و داشتن مدارک مناسب برای عضویت چک کردن ورک بوک و پاسپورت 18. وظایف لیدر را شرح دهید : اول از همه انتخاب کردن دستیار برای خود و بعد عضویت ممبر ها ، برگذاری میتینگ ها برای اطلاع از آمادگی تمام ممبر ها و اهدای رنک بدون پارتی بازی و رفیق بازی، لیدر باید به دستیار ها تاکید کنن که به اعضای فکشن روز و ساعت میتینگ ها رو یاد آوری کنن فرستادن عکس های میتینگ برای در گروه لیدر ها بسیار حائز اهمیت هستش داشتن ادب و احترام و با اخلاق بودن تا اعضای فکشن هم ادب و احترام بیشتر داشته باشند و در آینده لیدر های خوبی شوند
Putak_Fifo ارسال شده در April 9, 2023 at 16:59 ارسال شده در April 9, 2023 at 16:59 16 ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Putak_Fifo 2- لول شما در سرور: 16 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : یک فصل مدیک یک فصل اف بی ای یک فصل ارتش 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای بهتر کردن ارتش و سابقه گرفتن 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بهترین ممبرا رو میگیرم کسی اشتباه کرد برخورد میکنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +7 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل قوانینRP رو بلد هستم 9- آیدی تلگرام : @Farham001122 10- نام واقعی شما : فرهام 11- سن شما : 17 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : ارتش 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : به همه احترام میگذارم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟کسی که ادب داشته باشد و تایم راب باشد و قوانین رو بلدباشد 18. وظایف لیدر را شرح دهید : گرفتن بهترین ممبر و نظارت بر روی ممبرها فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Abol_Shelby ارسال شده در April 9, 2023 at 17:16 ارسال شده در April 9, 2023 at 17:16 ۱۶ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Nigaa_Dream 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ساب لیدر نوپو بودم دوبار مدیک بودم رادیو بودم پیدی چنداری رنک ۸ بودم 4- برای چه میخواید لیدر شید: کمک میکنم ب کسایی ک میخوان عضو فکشن بشن و تیممو مدیریت میکنم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: ب ممبرام کامل قوانین میگم و مراقبشون هستم و تو میتینگ ها بهشون کمی پول میدم تا روحیه بالا داشته باشن 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +6 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کامل ارپی را بلدم و قوانین رو مسلطم 9- آیدی تلگرام : @To_Bego_Abolm 10- نام واقعی شما : Abolfazl 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : ادم مهربونی هستم و خش اخلاق ولی سر کار با کسی شوخی ندارم وظیفه شناس 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . نوپو 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل اشنایی دارم و مسلطم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر طوری ممبر هامو اماده میکنم ک خطایی نکنند یا اگه اشتباهی دیدم خودم بهش برسی میکنم نمیزارم ب جاهای باریک برسه 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ level +12 بلد بودن قوانین ارپی و قوانین فکشن تایم پلی 2+ 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر ب نظر من باید مهربون باشه ولی سخت گیر این درستشه لیدر باید ب وظایفش کامل عمل کنه اگه خود من کاری ک مناسب لیدر نیست انجام بدم هر مجازاتی رو قبول میکنم لیدر باید خش اخلاق باشه ولی سخت گیر ک ممبر ها ازش حساب ببرن نظر من اینه فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Fireman_Qortez ارسال شده در April 9, 2023 at 17:21 ارسال شده در April 9, 2023 at 17:21 نام شما در سرور: Mahdi Qortez 2- لول شما در سرور: 15 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک تا رنک دو ارتش تا رنک سه اف بی ای تا رنک شیش خبر گذاری ساب لیدر پیدی رنک سه نوپو رنک سه 4- برای چه میخواید لیدر شید: بهتر کردن سطح ارپی 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: بهتر کردی اقلیتی که به دستم میاد 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: سه چهار ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: قوی 9- آیدی تلگرام : @MahdiM18 10- نام واقعی شما :Mahdi 11- سن شما :18 12- اقلیت مورد نظر شما : پیدی خبر گذاری اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : بامزه باحال به وقتش جدی عصبی 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ حد متوسط 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ مشکل ندارم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ براساس بلد بودن قوانین ارپی و قوانین اقلیت افرادی که باتجربه تر باشند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : وظایف لیدر قوی کردن سطح ممبراش تاثیر گذاشتن روی ممبرا نظارت روی ممبرها فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Rider Ninja ارسال شده در April 9, 2023 at 17:49 ارسال شده در April 9, 2023 at 17:49 ۱۷ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Ryder_Ninja 2- لول شما در سرور: 11 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : من در ارتش بودم رنک هم (۱) 4- برای چه میخواید لیدر شید: که مردم رو از اتفاقاتی که هرروز داره میوفته به همراه ممبر های عزیزم با خبر کنیم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: به ممبرام آداب درست اخبار گفتن رو یاد میدم و خیلی جدی برخورد خواهم کرد 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳تا ۷ یا شاید بیشتر 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا این مورد مشکل نداره 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : @xpx_hosein 10- نام واقعی شما : سید حسین 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : خبرگزاری لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : خبرگزاری لوس سانتوس نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کسی کارش رو درست انجام نده جایی که کار میکنیم حتما درستش میکنم و اینکه ادمی نیستم که عصبی باشم بیشتره وقتا با ملاحضه رفتار میکنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بهترین که نبودم اما بد ترین هم نبودم 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا با فروم اشنا هستم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر مشکل ندارم اما ممبری که مرتکب اشتباه شده رو از کارش بهره مند میکنم و با جدیت کامل به او هشدار میدم که دیگه تکرار نشه 17.بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که طرز درست حرف زدن بلد باشند بتوانند بدون غلط املایی حرف بزنن و کسی بخواد تست بده و ازش قوانین ارپی رو خواهم پرسید و ازش میخوام که قوانین رو بگوید و از اونجایی که آسون هست از 1/2 میکنم اگر تا ۲ اشتباه بگه از تست رد میشه 18. وظایف لیدر را شرح دهید : نظارت در کار ممبر ها و درست کردن اشتباهات و جواب دادن سوال های آنها فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
Sandis_Titap ارسال شده در April 9, 2023 at 18:38 ارسال شده در April 9, 2023 at 18:38 نام شما در سرور: Amir_Artos 2- لول شما در سرور: 16 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک منیجر ارتش رنک ۷ پیدی رنک ۵ و خبرگذاری 4- برای چه میخواید لیدر شید: میخام نظم بسازم میخام کاری کنم این فکشن بهترین باشه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: عضو گیری_رهبری کامل_انجام تیراندازی های مداوم _ دادن پست_ سخت گیری خیلی بالا 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۱۰ ب بالا زیاد گیم میدم 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟اره 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فولم 9- آیدی تلگرام : @Sandis_Titap_09 10- نام واقعی شما :امیرعباس 11- سن شما :۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید :ارتش نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش ❤ اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :فردی بسیار سخت گیر در انجام کار و در بیرون کار فردی شوخ تبع هستم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .ن نبودمه اما خیلی سعی کردمه 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟فولم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر اتفاقا باید همچین سخت گیری هایی باشه 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ نظم تیراندازی ساعت و وقت پلی _معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟فردی ک میخاد بیاد ارتش باید سابقه نظامی داشته باشه با نظم و ساعت پلی خوب 18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید کسی باشه ک سخت گیر باشه تایپ ملی بالا کار بلد
Nima_King ارسال شده در April 9, 2023 at 20:36 ارسال شده در April 9, 2023 at 20:36 1- نام شما در سرور: God_Winter 2- لول شما در سرور: 26 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : شهر داری رنک 1.رنک 2 ــ نوپو. رنک 5 ــپی دی رنک 7.رنک. 5.رنک 4.ـــ ارتش رنک 4ــ خبر گزاری رنک 4 4- برای چه میخواید لیدر شید: میخاهم که فکشنی رو کنترول کنم و هم سابقه خود رو بالا تو ببرم و در سرور یابقه دولتی خوب داشته باشم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی مکینم تمام کار هایم آر پی باشد و همه ممبر ها رو به یک چشم نگاه کنم. از هد. کو هد پیروی کنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:+4 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا فول هستم 9- آیدی تلگرام : @To_Bgo_G0d 10- نام واقعی شما :نیما 11- سن شما :14 12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش. بیمارستان لوس سانتوس ــ نوپو ــپلیس لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :مهربان و کمی سخت گیر 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .بله 1 بار 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر مشلی ندارم 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟کسانی که بلک لیست نباشند ـ کسانی که قوانین رو بلد باشند ـاسم آر پی و... 18. وظایف لیدر را شرح دهید :لیدر بر کار ممبر ها رسیدگی میکند. در متینگ ها رنک آپ میکند. مسؤل بودن. راهنمایی ممبر ها
mmd.dehqanu ارسال شده در April 9, 2023 at 21:13 ارسال شده در April 9, 2023 at 21:13 1- نام شما در سرور: Mamad_Ranger 2- لول شما در سرور: 10 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : خبرگزاری ۵ مدیک ۴ ارتش ۸ پی دی ۳ 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اداره اقلیت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اگر لیدر بشم طبق وظایف مربوطه انجام میدم کارامو 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 8.نیم ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ارپی رو به صورت کامل بلدم 9- آیدی تلگرام : Mamad_Killer1 10- نام واقعی شما : ممد 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش مدیک خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : من ممد رنجر هستم خیلی ادم شوخی هستم ولی تو کارم جدی ام خیلی جدی امیدوارم بتونم لیدر بشم و یه فصل عالی رو رقم بزنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله 2 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فروم یکی از بخش های اصلی و اصولی سروره که باید اون رو بلد باشیم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر مشکلی ندارم اشتباه در کار وجود میاد ولی همون قد هم باید اعضا مجازات بشن 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که به سوال ها پاسخ کامل بدهند و لول شون اوکی باشه و ارپی بلد باشن 18وضایف لیدر را شرح دهید . وضایف لیدر به این صورته که باشد بارای سر کارا باشه و مثل اعضا اون هم کار کند و نظارت کنه به کارا
mmd.dehqanu ارسال شده در April 9, 2023 at 21:19 ارسال شده در April 9, 2023 at 21:19 1- نام شما در سرور: Mamad_Ranger 2- لول شما در سرور: 10 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : خبرگزاری ۵ مدیک ۴ ارتش ۸ پی دی ۳ 4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اداره اقلیت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اگر لیدر بشم طبق وظایف مربوطه انجام میدم کارامو 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 8.نیم ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: ارپی رو به صورت کامل بلدم 9- آیدی تلگرام : Mamad_Killer1 10- نام واقعی شما : ممد 11- سن شما :16 12- اقلیت مورد نظر شما : ارتش مدیک خبرگزاری 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : من ممد رنجر هستم خیلی ادم شوخی هستم ولی تو کارم جدی ام خیلی جدی امیدوارم بتونم لیدر بشم و یه فصل عالی رو رقم بزنم 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله 2 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فروم یکی از بخش های اصلی و اصولی سروره که باید اون رو بلد باشیم 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر مشکلی ندارم اشتباه در کار وجود میاد ولی همون قد هم باید اعضا مجازات بشن 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که به سوال ها پاسخ کامل بدهند و لول شون اوکی باشه و ارپی بلد باشن 18وضایف لیدر را شرح دهید . وضایف لیدر به این صورته که باشد بارای سر کارا باشه و مثل اعضا اون هم کار کند و نظارت کنه به کارا
Melvin_Nintendo ارسال شده در April 10, 2023 at 08:48 ارسال شده در April 10, 2023 at 08:48 در ۱۴۰۲/۱/۲۰ در 04:25، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Abol_Salbator 2- لول شما در سرور: 12 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها مدیک : ۱ خبرگزاری : ۵ 4- برای چه میخواید لیدر شید: پیشرفت و تبدیل خبرگزاری به بهترین فکشن سرور 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: پیشرفت هرچه بیشتر فکشن انجام میدم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 5+ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله و تمام سعی خودم رو میکنم. 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کاملا. 9- آیدی تلگرام : abol_thc 10- نام واقعی شما :ابوالفضل 11- سن شما :17 12- اقلیت مورد نظر شما :خبرگزاری اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :آروم و عمل مردن طبق قوانین rp و سعی میکنم رفتار خودم رو با قوانین فکشنی که در آن هستم مطابقت بدم. 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟در حد نیاز 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر.مقصر نهایی اشتباه هایه متعدد اعضا لیدر هست به دلیل کنترل و آموزش هایه اشتباه. 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟طبق قانون لول7+، ادب و احترام ، بلد بودن قوانین ، قبول شدن در تست، نظم 18. وظایف لیدر را شرح دهید : کنترل اعضا و ارتقا فکشن به بهترین نحو ممکن فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
John_Vetzesize ارسال شده در April 10, 2023 at 09:53 ارسال شده در April 10, 2023 at 09:53 در ۱۴۰۲/۱/۲۰ در ۱۲:۲۱، John_Qortez گفته است: 1- نام شما در سرور: John_Qortez 2- لول شما در سرور: 12 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ممبر پیدی ممبر ارتش در فصل فعلی ساب مدیک 4- برای چه میخواید لیدر شید: برقراری نظم 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: از قوانین پیروی و مدیک را به بهترین شکل ممبر در میاورم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۶ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول ارپی 9- آیدی تلگرام : @Nemishew 10- نام واقعی شما :متین 11- سن شما :۱۷ 12- اقلیت مورد نظر شما :بیمارستان لوس سانتوس ٫ خبر گزاری لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :خوش اخلاق صبور 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فول 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟کسانی که در Wbook سابقه خوبی را داشته باشن و کسانی کع بهترین جواب هارو در تست بدهند 18. وظایف لیدر را شرح دهید : اداره کردن اقلیت و برقراری نظم
Black_Series ارسال شده در April 10, 2023 at 12:26 ارسال شده در April 10, 2023 at 12:26 (ویرایش شده) 23 ساعت قبل، Black_Series گفته است: - نام شما در سرور: Black_Series 2- لول شما در سرور: 18 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک رنک ۸ پیدی رنک ۸ اف بی آی رنک ۸ 4- برای چه میخواید لیدر شید: کمک به افراد تازه کار که میخواهند تازه وارد دولت شوند و آموزش قوانین دولتی به بهترین شکل 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: آموزش و مرور کلی بر قوانین فکشن و ارپی و راهنمایی پلیر هایی که تازه به دولت آمدند و اداره فکشن مورد نظر به بهترین شکل 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 4 ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: مسلط هستم 9- آیدی تلگرام : @Ar_nictophilia 10- نام واقعی شما : امیرحسین 11- سن شما : 18 12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کمک در حد توان به پلیر های تازه وارد به سرور و حداقل کمک مالی و به درستی و ادب برخورد کردن با بقیه پلیر ها 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله ۲ بار 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که واقعا بخواهند به فکشن دولت وارد شوند و نیازمند ادب و تایم پلی کافی و رعایت کامل و درست قوانین سرور و فکشن 18. وظایف لیدر را شرح دهید : برگذاری میتینگ ها و جلستات _ آموزش درست اعضا _ جذب پلیر به فکشن _ اداره کردن و نظارت کامل بر فعالیت اعضا _ اداره گروه دیسکورد و تلگرامی ویرایش شده در April 10, 2023 at 12:28 توسط Black_Series
Melika_Cyber ارسال شده در April 10, 2023 at 12:27 ارسال شده در April 10, 2023 at 12:27 1-نام شما در سرور: melika_cyber 2- لول شما در سرور: 22 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : لیدر پیدی ساب پیدی ساب نوپو نوپو نوپو افبی افبی پیدی مدیک 4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم فکشنو برترین کنم 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 5 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل 9- آیدی تلگرام : melika_astam@ 10- نام واقعی شما : ملیکا 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : Nopo اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : ارام و مسئولیت پذیر 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله ۲ بار در نوپو 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ فعالیت سابقه زیاد بلد بودن قوانین فکشن و ارپی لول 18. وظایف لیدر را شرح دهید : اداره فکشن برگذاری میتینگ ممبر گیری نظارت رو ممبر های تازه
Michael_Avenger ارسال شده در April 10, 2023 at 12:33 ارسال شده در April 10, 2023 at 12:33 در ۱۴۰۲/۱/۲۰ در ۰۴:۲۵، Seyed-Cyber گفته است: فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی 1- نام شما در سرور: Mahan_Cyber 2- لول شما در سرور: 19 3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : فدرال رنک ۷ مدیک رنک ۷ نوپو رنک ۱۲ نوپو رنک ۱۱ لیدر فدرال رنک ۱۲ 4- برای چه میخواید لیدر شید: جذب ممبر ها به دولت و آموزش و مدیریت آنها برای ایجاد ممبر های خوب برای دولت 5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سر بلندی فکشن مورد نظر 6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: بالای ۳ ساعت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بله کاملا 9- آیدی تلگرام : @xt_empty 10- نام واقعی شما : ماهان 11- سن شما : ۱۶ 12- اقلیت مورد نظر شما : همه اقلیت ها نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش فدرال جز خبرگزاری اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : نوپو پلیس لوس سانتوس بیمارستان لوس سانتوس ارتش اف بی آی خبرگزاری لوس سانتوس 13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : یک شخصیت مهربان و سخت گیر 14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر 15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که سابقه و توانایی ورود به فکشن را داشته باشن : بلد بودن قوانین فکشن مورد نظر و قوانین ارپی 18. وظایف لیدر را شرح دهید : مدیریت فکشن فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !
پست های پیشنهاد شده