رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

فرم درخواست رهبری فکشن های دولتی

1- نام شما در سرور: 

2- لول شما در سرور: 

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : 

4- برای چه میخواید لیدر شید: 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 

9- آیدی تلگرام : 

10- نام واقعی شما :

11- سن شما :

12- اقلیت مورد نظر شما :

اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید :

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟

18. وظایف لیدر را شرح دهید

فرم را پر کنید در همین بخش ارسال کنید !

ارسال شده در

Ordak_Cyber

12

مدیک ۱۱ نوپو ۵ اف بی ای ۷

برای تجربه کسب کردن و فصل خوبی را کنار اعضای اقلیت داشتن

سعی میکنم لیدری را ب نحو احسنت انجام داده و ان فکشن را ب خوبی مدیریت کنم

۸تا۷ ساعت

بله کاملا

از ۱۰۰ حداقل ۹۵% کاملا اما ارپی کردن حداقل ۱۰۰ 

@Matrix69003

نیما

۱۷

بیمارستان لوسانتوس

بنده داخل سرور مانند زندگی واقعی  عمل میکنم و خودم در این موقعت میزارم ک یک فرد اروم هستم و احترام برای همه میزارم

خیر

تقریبا کامل در فروم مکانی برای شکایت از بازیکنان سرور از و بخش های دیگری برای خواند قوانین و درخواست ها

خیر اصلا ب نظرم ب حق است کسی ک اشتباه کند باید مجازات شود

بر معیار هایی ک توسط هد دولت طراحی شده و معیار هایی مانند سطح ارپی و سریع بودن در موقع کار 

برگذاری جلسات _ در سطح بالا نگه داشتن فکشن _ رعایت ادب _ فعالیت بالا _ رعایت نظم و برقراری ان در فکشن _ اموزش ارپی _ یاداوری نکات برای اعضای فکشن

ارسال شده در (ویرایش شده)

1- نام شما در سرور:  Amirhossein_Cyber

2- لول شما در سرور:  22

5 دوره پیدی رنک 6 . 5 .5 .6 .8

2 دوره نوپو رنک 3 و ساب

2 دوره ارتش رنک 8(انتقالی) و ساب

1 دوره مدیک رنک 4

fbi رنک 5

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای افزایش سطح rp و دریافت تجربه لیدری 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم ممبر هام تا حد فول به rp مسلط بشوند و اماده کردن انها برای مقام های بالاتر

5+

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا به rp و قوانین rp مسلط هستم

9- آیدی تلگرام : 

@MrZeroD

10- نام واقعی شما : امیرحسین 

11- سن شما : 17

12- اقلیت مورد نظر شما : پلیس لوس سانتوس

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : مهربان و ادم قانون مداری ام و بیشتر اوقات اروم هستم

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟

اول احترام و ادب و بعد طبق قوانین همه کسانی که بالای لول 10 و قوانین رو بلد باشند و تمام لایسسنس ها رو داشته باشند

18. وظایف لیدر را شرح دهید : مراقبت از ممبر ها و فکشن و کنترل ممبر ها و تمرکز داشتن روی بالا بردن سطح rp ممبر ها

ویرایش شده در توسط Amirhossein_Brave
ارسال شده در

1- نام شما در سرور: Troll_Darksky

2- لول شما در سرور: 18

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : 1فصل medic رنک 8    1فصل pd رنک 8.      2 فصل nopo رنک 7

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اینکه فکشن مورد نظرمو بهترین فکشن سرور کنم

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: فکشن مورد نظر رو بهترین فکشن میکنم

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 3 تا 4 ساعت روز. شبا همیشه هستم

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله کاملا

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملا بلدم

9- آیدی تلگرام : @Mr_Troll_79 

10- نام واقعی شما :آرتین

11- سن شما :16

12- اقلیت مورد نظر شما :بیمارستان لوس سانتوس

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی منظم دقیق و تغریبا سخت گیر هستم

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .بله 1 بار

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کاملا

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر 

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که لول آنها با فکشن مطابقت داشته باشه و قوانین آرپی و قوانین فکشن رو بلد باشند و wbook خوبی داشته باشند

18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید در ابتدا برای خودش دستیار انتخاب کند و هر فکشن باید 20 پلیر داشته و در میتینگ ها اگر افراد تمام قوانین فکشن و آرپی را بلد بودند می‌توانند رنک 3 به ایشان بدهند پارتی بازی و دوست رفیق ممنوع است لیدر و ساب فکشن باید هی میتینگ هارا یادآوری کنند قبول کردن پلیری که در بلک لیست است ممنوع است قبول کردن پلیری که نامش نون آرپی است ممنوع است و ما قبل از قبول کردن پلیر باید ببینیم که فرد دراگ نداشته باشد و کارت سلامت نیز از ایشان بگیریم و هر دفعه بعد از میتینگ فرستادن عکس از میتینگ در گروه لیدر ها الزامی است و ادب هم باید رعایت شود و قوانین و نکات راباید به اعضای فکشن یادآوری کنیم و...

1- نام شما در سرور: Zahra_Lord

2- لول شما در سرور: 15

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : دو سابقه نوپو رنک ۳ و رنک ۱۰

4- برای چه میخواید لیدر شید: علاقه شدید به نوپو،کسب لیدری برای کنترل ممبر ها و کسب احترام

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اداره و رهبری درست فکشن،احترام به ممبرها،برگزاری میتنگ،جایزه دادن به ممبر ها برای تشویق آنها،ممبر گیری، در هر میتینگ به ۳ بازیکن فعال فکشن جایزه داده میشه،

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۴ تا ۸ ساعت

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله با تمام وجود

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کاملاً بلدم

9- آیدی تلگرام : Zahra_Rap_1383@

10- نام واقعی شما : زهرا

11- سن شما :18

12- اقلیت مورد نظر شما :نوپو

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور:اخلاق خوب،مسءولیت پذیر بودن،علاقه شدید به نوپو، اخلاق و رفتار خوب با ممبر ها،فردی قانون مند،شناخته شده بین بازیکنان سرور

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .1بار

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟به طور کامل

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ غیر از تبلیغات در gov ممبر هایی را دعوت میکنم که قبلاً سابقه ساب لیدری یا رنک مکس داشته اند، قبلاً هم با آنها آشنا بوده ام و فردی با اخلاق نظامی و با روحیه باشند در این بین هیچ پارتی بازیی انجام نمیشه،یکی از معیار های من احترام به قانون فرد است

18. وظایف لیدر را شرح دهید : ممبر گیری،اداره درست ممبر ها،مسءولیت پذیری،رفتار خوب با ممبر ها،برگزاری میتینگ،تشویق ممبر ها به فعالیت در هر میتینگ،احترام به قانون

ویرایش شده در توسط Zahra_Lord.
اضافه کردن موردی در وظایف لیدر
  • Like 1
  • Thanks 1
هم اکنون، Zahra_Lord. گفته است:

4- برای چه میخواید لیدر شید: علاقه شدید به نوپو،کسب لیدری برای کنترل ممبر ها و کسب احترام

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: اداره و رهبری درست فکشن،احترام به ممبرها،برگزاری میتنگ،جایزه دادن به ممبر ها برای تشویق آنها،ممبر گیری، در هر میتینگ به ۳ بازیکن فعال فکشن جایزه داده میشه،

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله با تمام وجود

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور:اخلاق خوب،مسءولیت پذیر بودن،علاقه شدید به نوپو، اخلاق و رفتار خوب با ممبر ها،فردی قانون مند،شناخته شده بین بازیکنان سرور

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .1بار

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ غیر از تبلیغات در gov ممبر هایی را دعوت میکنم که قبلاً سابقه ساب لیدری یا رنک مکس داشته اند، قبلاً هم با آنها آشنا بوده ام و فردی با اخلاق نظامی و با روحیه باشند در این بین هیچ پارتی بازیی انجام نمیشه،یکی از معیار های من احترام به قانون فرد است

18. وظایف لیدر را شرح دهید : ممبر گیری،اداره درست ممبر ها،مسءولیت پذیری،رفتار خوب با ممبر ها،برگزاری میتینگ،تشویق ممبر ها به فعالیت در هر میتینگ،احترام به قانون

یعنی به ممبر های دیگه فرصت نمیدید که صاحب تجربه شوند؟این خودش یکی از قوانین لیدری هست ( که فرقی بین دیگری نذارید)شما باید حتی کسانی که هیچ سابقه ای ندارن رو هم تست بگیرید نمیشه که بگید 20 نفر همه رنک بالا و اولویت با کسایی که ساب بودن یا رنک مکس داشتن باشه

ویرایش شده در توسط Amirhossein_Brave
ارسال شده در

خب اینو یادم رفت که بنویسم ولی منظور از کسایی که میشناسم کسایی که تو فصل قبل ازشون راضی بودم که همکارم بودن اگه اجازه بدید میتونم ویرایش بزنم؟

ارسال شده در
11 دقیقه قبل، Zahra_Lord. گفته است:

در مورد شماره 17 بگم که به ممبرای جدید هم اجازه ورود به نوپو با تست دادن و قبول شدنشون داده میشه و کسایی که تو فصل قبل باهاشون همکار بودم و ازشون راضی هستم رو بهشون درخواست ورود به نوپو رو میدم و بین هیچکس از ممبر ها هیچ فرقی نمیزارم اولیت اصلی من با کسایی که به قوانین این فکشن احترام بزارن و مزاحمت برای ممبرای های فکشن خود و یا فکشن های دیگر ایجاد نکنن

ارسال شده در
9 دقیقه قبل، Amirhossein_Brave گفته است:

یعنی به ممبر های دیگه فرصت نمیدید که صاحب تجربه شوند؟این خودش یکی از قوانین لیدری هست ( که فرقی بین دیگری نذارید)شما باید حتی کسانی که هیچ سابقه ای ندارن رو هم تست بگیرید نمیشه که بگید 20 نفر همه رنک بالا و اولویت با کسایی که ساب بودن یا رنک مکس داشتن باشه

متاسفانه فراموش کردم که بنویسم معذرت میخوام

ارسال شده در

نام شما در سرور: Silver_Cyber

2- لول شما در سرور: 13

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Pd rank8, medic rank4

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اینکه سابقه و فصل خوبی داشته باشم

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی و تلاش خودمو برای لیدری به نحو احسن میکنم تا برترین فکشن بشیم و ایجاد احترام

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 4 به بالا

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 95درصد

9- آیدی تلگرام : Silver_Cyber00

10- نام واقعی شما : محمد

11- سن شما :15

12- اقلیت مورد نظر شما : پلیس لوس سانتوس، نوپو

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : ارپی رفتار میکنم و مانند زندگی واقعی عمل میکنم و احترام برام بسیار مهم است

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . خیر

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ زیاد

خیر اشکالی ندارد

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ اول بر اساس احترام و علاقه بعد شرایط لول داشتن +10 و بلد بودن قوانین فکشن و ارپی

18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید برای خود یک دستیار انتخاب کند، عضو گیری، اجرای میتینگ ها، ایجاد ادب و احترام، بهبود و تمرینات با ممبر ها

ارسال شده در
۱۸ دقیقه قبل، Silver گفته است:

نام شما در سرور: Silver_Cyber

2- لول شما در سرور: 13

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : Pd rank8, medic rank4

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اینکه سابقه و فصل خوبی داشته باشم

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی و تلاش خودمو برای لیدری به نحو احسن میکنم تا برترین فکشن بشیم و ایجاد احترام

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 4 به بالا

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 95درصد

9- آیدی تلگرام : Silver_Cyber00

10- نام واقعی شما : محمد

11- سن شما :15

12- اقلیت مورد نظر شما : پلیس لوس سانتوس، نوپو

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : ارپی رفتار میکنم و مانند زندگی واقعی عمل میکنم و احترام برام بسیار مهم است

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ زیاد

خیر اشکالی ندارد

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ اول بر اساس احترام و علاقه بعد شرایط لول داشتن +10 و بلد بودن قوانین فکشن و ارپی و برای نوپو هم لول +12 بلد بودن قوانین

18. وظایف لیدر را شرح دهید : لیدر باید برای خود یک دستیار انتخاب کند، عضو گیری، اجرای میتینگ ها، ایجاد ادب و احترام، بهبود و تمرینات با ممبر ها

ارسال شده در

نام شما در سرور: Sadegh_Brodeskiy

2- لول شما در سرور: 12

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک ۴ ارتش ۱

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب تجربه بیشتر 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: تلاش برای بهبود اقلیت مورد نظر . گرفتن بهترین عضو ها . وتلاش برای ساخت یک فصل خوب و عالی

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۱۰

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید:  کاملا

9- آیدی تلگرام : sadegh8120

10- نام واقعی شما : صادق

11- سن شما : ۲۰

12- اقلیت مورد نظر شما خبرگزاری لوس سانتوس یا 

بیمارستان لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : سعی میکنم تاجایی ک میتونم به بقیه کمک کنم

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل

کسانی باید وارد تیم بشن ک بتونن تست رو به صورت صحیح و کامل انجام بدن و بهترین افراد باید وارد تیم بشن تا عملکرد تیم بهتر بشه.

18. وظایف لیدر را شرح دهید : اوردن بهترین اعضا 

انتخاب بهترین ساب کنترل و برگزاری متینگ ها و..

ارسال شده در

شما در سرور: Doctor_Wilson

2- لول شما در سرور: 10

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : medic 3 _ police 1 

4- برای چه میخواید لیدر شید: تجربه ، کمک 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم که به بهترین حالت اون مکان رو اداره کنم و از همه مهم تر اعضای خوبی در اون فکشن داشته باشم 

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:+7

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 75 تا 85 درصد

9- آیدی تلگرام : amir_volcanu

10- نام واقعی شما : امید

11- سن شما : 16

12- اقلیت مورد نظر شما : مدیک بیمارستان لوس آنتوس

اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید .

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : ساده مهربون روک به همه کمک میکنم آدم بدی نیستم اکثرا بنده رو میشناسن 

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .

متاسفانه که نزدیک بود برتر بشم ولی نشد

تقریبا 70 درصد

خیر

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که کار بلد باشند بتوانند به دیگران کمک کنند و هر شب تست گرفته میشه تا بهترین کارمند بشوند

18. وظایف لیدر را شرح دهید 

لیدر باید برای خود یک شخصی بر فرض مثال دستیاری انتخاب کند ...  عضو گیری، اجرای میتینگ ها، ایجاد ادب و احترام، بهبود و تمرینات با ممبر ها و...

Doctor_Wilson

ارسال شده در

نام شما در سرور: Crazy_Anarchy

2- لول شما در سرور: 20

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک رنک 4 مدیک رنک 9(ساب) مدیک رنک8(منیجر)

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اینکه فکشن مورد نظرمو برترین فکشن کنم و همه چیو در فکشن با برنامه ریزی دقیق انجام بدم 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: فکشن را به خوبی مدیریت میکنم و کاری میکنم که فکشن همیشه فعال باشه و عضو های با تجربه تری به فکشن میارم 

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 3/4 ساعت 

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صدرصد 

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: به طور کامل 

9- آیدی تلگرام : @Abolfazl_Cyber

10- نام واقعی شما : ابوالفضل 

11- سن شما : 16

12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی آروم و با ادب هستم و با برنامه‌ریزی پیش میرم و اگه کسی تو سرور کمک بخواد کمکش میکنم 

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله 2 بار 

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ خیر ولی عضو هایی رو به فکشن دعوت میکنم که اشتباه مرتکب نشن 

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که سابقه مدیک دارند . کسانی که قوانین فکشن و آرپی رو کامل بلدن . کسانی که فینگلیش شون عالی و کامل هست . کسانی که با ادب باشند 

18. وظایف لیدر را شرح دهید: 

انتخاب یک ساب لیدر مناسب

برگزاری میتینگ‌ ها و پرسیدن قوانین فکشن و آرپی از اعضای فکشن جهت یادآوری

آموزش هایی در جهت بهتر شدن آنها 

دعوت پلیر های خوب به فکشن 

هشدار دادن به کسانی که اشتباه مرتکب شدند 

برسی و شمردن هیل ها برای رنک دادن به اعضا

نوشتن یک ممبر لیست به همراه تعداد وارن های ممبر ها و پین کردن اون در گروه اقلیت

ارسال شده در

نام شما در سرور: Cactus_Cyber

2- لول شما در سرور: 26

اف بی ای ۲ بار (  رنک ۷.و رنک ۸)

ارتش ۱ بار رنک ۷

پیدی ۱ فصل کامل رنک ۸ 

عضو گنگ واگوس ۱ فصل 

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای کسب تجربه های جدید و مقام های جدید

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید:  عضو گیری ممبر های با تجربه ممبر های میگیرم که به کار خود عالاقه داشته باشد متینگ گذاشتن ممبر ها را تشویق میکنم که از کار خود خسته نشوند و کسی که کار خود را به بهترین صورت انجام هدیه هایی در نظر میگیرم و به میدهم

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: بالای ۵ یا ۶ 

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل

9- آیدی تلگرام : @Mammad232332

10- نام واقعی شما :محمدامین

11- سن شما :۱۵

12- اقلیت مورد نظر شما : پیدی یا ارتش

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :فردی عادل و سخت کوش و سخت گیر

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟ بله

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ به دوستانی که قبلا با هم هم کهر بودیم پیشنهاد میدم چرا چون که من وقتی که با ان ها همکار بودم میدیم که چه جوری تلاش میکنند و میدانم که آنها افراد با تجربه ای هستند...

و کسی که برای تست دادن اومد اگر لول کافی داشت بله اگر لول کافی نداشت از هد و بزرگتر ها میپرسم و اگر گفتن بله برای تست گیری پی ام میدم بهشون

18. وظایف لیدر را شرح دهید :  عضو گیری . متینگ گذاشتن . راه نمایی رنک های پایین . مرور کردن قوانین در هفته.

1- نام شما در سرور: Hanzo_Anarchy

2- لول شما در سرور: 37

یک فصل ساب لیدری اف بی آی و دو بار رنک ۳ اف بی آی

۲فصل رنک ۳ نوپو

4- برای چه میخواید لیدر شید: 

برای گرفتن ممبر های قوی و مسلط به قوانین تا تخلفی صورت نگیرد 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: 

سعی میکنم تا جایی که می‌توانم به ممبر های نظارت کنم 

۲تا ۷ ساعت

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید:  کاملا مسلط هستم

9- آیدی تلگرام : 

@ReaveQ

10- نام واقعی شما : آرش

11- سن شما : ۱۵

12- اقلیت مورد نظر شما : خبرگزاری 

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :

کاملا سخت گیر هستم ولی خوش اخلاق 

بله ۱ بار

کاملا آشنا هستم

خیر

بر اساس شرایط اقلیت عضو گیری میکنم

معیار من برای عضو گیری این است که در اقلیت افرادی را عضو کنم توان عمل به قوانین اقلیت را داشته باشند تا تخلف نکنند

18. وظایف لیدر را شرح دهید : 

انتخاب ساب لیدر مناسب 

دادن آموزش های مورد نیاز به ممبر ها

تهیه لیست ممبر ها

برگزاری میتینگ 

ویرایش شده در توسط Hanzo_Skyzex
اشتباه زدن لول
ارسال شده در

1- نام شما در سرور: John_Qortez
2- لول شما در سرور: 12
3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : ممبر پیدی ممبر ارتش در فصل فعلی ساب مدیک
4- برای چه میخواید لیدر شید: برقراری نظم
5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: از قوانین پیروی و مدیک را به بهترین شکل ممبر در میاورم
6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: +۶
7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله
8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول ارپی
9- آیدی تلگرام : @Nemishew
10- نام واقعی شما :متین
11- سن شما :۱۷
12- اقلیت مورد نظر شما :بیمارستان لوس سانتوس
نوپو
پلیس لوس سانتوس
بیمارستان لوس سانتوس
ارتش
اف بی آی
خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :خوش اخلاق صبور

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فول

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟کسانی که در Wbook سابقه خوبی را داشته باشن و کسانی کع بهترین جواب هارو در تست بدهند

18. وظایف لیدر را شرح دهید : اداره کردن اقلیت و برقراری نظم

ارسال شده در

1- نام شما در سرور: Hesam_Cyber

2- لول شما در سرور: 11

ساب ارتش

لیدر مدیک

4- برای چه میخواید لیدر شید: پیشرفت کشور افزایش امنیت و آسایش مردم  

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: امنیت را در کل کشور تامین کرده و تمام کشور را خالی از مجرم خواهم کرد.

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۳+

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟بله 

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: 80%

9- آیدی تلگرام : Hesam_rip@

10- نام واقعی شما :محمد حسام شیری

11- سن شما :۱۵

12- اقلیت مورد نظر شما : پلیس

اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : پلیس 

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : با اخلاق بی رحم جدی 

شوخ طبع

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟100%

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟  اولویت یا افراد با تجربه است.

18. وظایف لیدر را شرح دهید : ساماندهی به فکشن و مدیریت ممبر ها،تشکیل جلسات میتینگ و وظایف دیگری که در نوشتن نمی گفت

ارسال شده در
۹ ساعت قبل، Seyed-Cyber گفته است:

1- نام شما در سرور: Night_Paradise

2- لول شما در سرور: 12

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک رنک ۷ پی دی رنک ۳

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اینکه هم علاقه دارم لیدر بشم هم اینکه به دولت کمک کنم

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: حفظ نظم و مرتب بودن پلیر ها و کمک به فکشن های دولتی

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۱ الی ۸ ساعت

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: قوانین آرپی رو کامل بلدم و آرپی ها رو بلدم

9- آیدی تلگرام : hesam76777

10- نام واقعی شما :حسام

11- سن شما :۱۸

12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس یا پلیس لوس سانتوس

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :فردی با نظم و مرتب در گیم بدون هیچ دعوا یا خشونتی

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید .خیر خیلی تلاش کردم ولی نتونستم

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟متوسط به بالا 

16. در صورت اشتباهات متعدد اعضا ، لیدر مجازات خواهد شد با این مورد مشکل ندارید؟خیر مشکلی ندارم

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟از کسانی که کاملا به آرپی و قوانین فکشن مسلط باشن تست میگیرم

18. وظایف لیدر را شرح دهید : مرتب و منظم کردن پلیر ها کمک به پلیر هایی که تازه وارد فکشن شده اند برگزار کردن میتینگ ها در دو صورت آموزشی و رنک آپ

ارسال شده در

1- نام شما در سرور: Esquire_Sekeer

2- لول شما در سرور: 18

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : نوپو رنک ۷ ارتش رنک ۸ شهرداری رنک ۱

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای اول کردن اقلیت مورد نظرم 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: فکشن مورد نظرم رو بهترین فکشن میکنم

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۴ الی ۹ ساعت

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بله صددرصد 

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: فول 

9- آیدی تلگرام : @hanozdire

10- نام واقعی شما :امیر

11- سن شما :۱۶

12- اقلیت مورد نظر شما : نوپو یا پلیس یا اف بی آی 

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : تایم پلی بالایی دارم و فکشن و اعضای فکشن رو به خوبی میتونم مدیریت کنم

14. آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بوده اید؟ و اگر بوده اید تعداد را بنویسید . بله ۱ بار ارتش

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ متوسط

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ براساس قوانین اقلیت و قوانین ارپی عضو گیری میکنم و کسانی که فعالیت بالایی داشته باشند رو عضو میکنم 

18. وظایف لیدر را شرح دهید

ارسال شده در

1- نام شما در سرور: Evil_Over

2- لول شما در سرور:  23

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) :  نوپو رنک 10. پیدی رنک 4 . مدیک رنک 6. ساب آموزشی ارتش . شهرداری رنک 1 . نوپو رنک 5

4- برای چه میخواید لیدر شید: کسب تجربه و خدمت به سرور 

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: گرفتن بهترین ممبر ها و گذاشتن ایونت برای ممبرای های فکشن

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است:  +3

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟به

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید:  کامل

9- آیدی تلگرام : Q_nmd

10- نام واقعی شما : آراد 

11- سن شما : 15

12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس ( مدیک )

بیمارستان لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : گاهی اوقات ک کاری ندارم به افراد تازه وارد کمک میکنم و راهنماییشون میکنم 

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ متوسط 

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی ک سابقه خوبی داشته باشن و ارپی قوی داشته باشند

18. وظایف لیدر را شرح دهید : آنلاین بودن در سرور و نظارت ب اعضا . راهنمایی اعضا . 

ارسال شده در

1-اسم شما در سرور:Reza_Remplaze 

2-لول شما در سرور:18

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : یک بار لیدر ارمی یک بار ساب اف بی ای ۵بار نوپو ۲بار ساب ۱بار مدیک ۱بار پیدی ساب 

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای بهتر کردن نظم شهر و بهود سرور

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم که شهر را ارام و خوب کنم

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: بالای ۵

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: بسیار زیاد

9- آیدی تلگرام : Khod_Pashmak@

10- نام واقعی شما :رضا

11- سن شما :۱۷

12- اقلیت مورد نظر شما :ارتش

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور :پلیری با ادب و احترام زیاد به همه

15. در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟زیاد

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟مهم ترین معیار با ادب بودن و داشتن نظم و بلد بودن قوانین

18. وظایف لیدر را شرح دهید : گرفتن ممبر برای فکشن خود و نظاره در کار های  ممبر ها

ارسال شده در

- نام شما در سرور: Amir_Molltafet

2- لول شما در سرور: 19

نوپو سه فصل بودم دو بار رنک مکس و یک بار ساب و یک بار کمک ساب

اف بی آی  چهار فصل رنک مکس و یک بار کمک ساب و ۳ هفته برترین ممبر اف بی آی
ارتش ۲ فصل رنک ۷
پیدی ۲ فصل رنک ۴

4- برای چه میخواید لیدر شید: برای پاکسازی  مجرمان در سطح شهر

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: سعی میکنم جدی باشم و به ممبر هام درست درس بدم
و داشتن فصلی خوب کنار عزیزان

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: ۴ الی ۶ ساعت یا ببشتر

7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ بلی

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: کامل

9- آیدی تلگرام : @MrHekcmat1

10- نام واقعی شما : امیر

11- سن شما : ۲۲

12- اقلیت مورد نظر شما : اف بی آی

اقلیت مورد نظر باید بین گزینه های زیر باشید : اف بی آی

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : فردی مسولیت پذیر هستم و تا الان در فکشنی بودم از من شکایتی نشده است

بلی
۳ بار

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که بالای لول ۱۵ باشند و سابقه دولتی داشته باشند ( اقلیت های پلیسی )

18. وظایف لیدر را شرح دهید : باید فردی باشد ک لیافت ریاست را داشته باشه و درست مدیریت کند

ارسال شده در

- نام شما در سرور: Black_Series

2- لول شما در سرور: 18

3- سابقه شما در اقلیت های دولتی(به همراه رنک ها) : مدیک رنک ۸

پیدی رنک ۸

اف بی آی رنک ۸

4- برای چه میخواید لیدر شید: کمک به افراد تازه کار که میخواهند تازه وارد دولت شوند و آموزش قوانین دولتی به بهترین شکل

5- اگه لیدر بشید چیکار میکنید: آموزش و مرور کلی بر قوانین فکشن و ارپی و راهنمایی پلیر هایی که تازه به دولت آمدند و اداره فکشن مورد نظر به بهترین شکل

6- تایم پلی روزانه شما چقدر است: 4 ساعت

8- چه مقدار ارپی بلدید و به قوانین ارپی مسلط هستید: مسلط هستم

9- آیدی تلگرام : @Ar_nictophilia

10- نام واقعی شما : amir hossein

11- سن شما : 18

12- اقلیت مورد نظر شما : بیمارستان لوس سانتوس

نوپو

پلیس لوس سانتوس

بیمارستان لوس سانتوس

ارتش

اف بی آی

خبرگزاری لوس سانتوس

13- یک بیوگرافی کوتاه در مورد شخصیت خودتون در سرور : کمک در حد توان به پلیر های تازه وارد به سرور و حداقل کمک مالی و به درستی و ادب برخورد کردن با بقیه پلیر ها

بله یکبار

17. بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید؟ کسانی که واقعا بخواهند به فکشن دولت وارد شوند و نیازمند ادب و تایم پلی کافی و رعایت کامل و درست قوانین سرور و فکشن

18. وظایف لیدر را شرح دهید : برگذاری میتینگ ها و جلستات _ آموزش درست اعضا _ جذب پلیر به فکشن _ اداره کردن و نظارت کامل بر فعالیت اعضا _ اداره گروه دیسکورد و تلگرامی

• Like 1
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • ایجاد مورد جدید...