رفتن به مطلب
توضیحات مبتدی ×
  • Marko_Hermanos

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی: Amir_Nostalgia

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Marko_Hermanos

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 37 ، فکشن نوپو ، رنک 7

توضیحات شکایت: چیت پرواز زده ، درسته که اسمش معلومه نیس ولی کنار صفحه اسمش معلومه که داری حرف میزنی و صدای حرف زدنش میاد و توی تصویر هم بلندگو بالای سرش هست که وقتی پرواز می‌کنه بلنگو و اسمش کنار صفحه میره و توی نقشه هم معلومه که با چه سرعتی داره میره .

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

Screenshot_۲۰۲۴-۰۸-۲۰-۰۳-۵۸-۵۶-۳۸۳_ru.unisamp_mobile.game.jpg

ارسال شده در
      در ۱۴۰۳/۵/۳۰ در 01:18، Amir_Nostalgia گفته است:

نام شما در بازی: Amir_Nostalgia

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Marko_Hermanos

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): لول 37 ، فکشن نوپو ، رنک 7

توضیحات شکایت: چیت پرواز زده ، درسته که اسمش معلومه نیس ولی کنار صفحه اسمش معلومه که داری حرف میزنی و صدای حرف زدنش میاد و توی تصویر هم بلندگو بالای سرش هست که وقتی پرواز می‌کنه بلنگو و اسمش کنار صفحه میره و توی نقشه هم معلومه که با چه سرعتی داره میره .

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

Screenshot_۲۰۲۴-۰۸-۲۰-۰۳-۵۸-۵۶-۳۸۳_ru.unisamp_mobile.game.jpg

نمایش بیشتر  

😐😐 این من نیستم ستون موادی چیزی زدی؟

ارسال شده در
      در ۱۴۰۳/۵/۳۰ در 06:32، Freeway_Mariana گفته است:

😐😐 این من نیستم ستون موادی چیزی زدی؟

نمایش بیشتر  

من بد بخت از کنارتون رد میشم ویسم باگ خورده برا تو بالا میاره ک ویسم بازه بعد میگی مارکو عه؟ مشکلت چیه تو؟ فک میکنی ریکورد یکی ک پرواز کنه و ویس من تو صفحت باشه بنمو میزنن؟ 

ارسال شده در

اگر تو نیستی چرا وقتی داری حرف میزنی اسمش میاد بغل صفحه و وقتی پرواز میکنی میری هم مایک بالای صدات دقیقا با رفتن تو میرم و وقتی هم رفتی اسمت از بغل صفحه هم میره ؟ 🤣🤣🤣

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...