رفتن به مطلب
لینک عکس و ریکورد های آپلود شده در انجمن باید از سایت RpFile.Com باشند ×
  • Nima_Tekken

پست های پیشنهاد شده

ارسال شده در

نام شما در بازی:Arya_Nasa

نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Nima_Tekken

اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):

Level 44 

Balas R7

توضیحات شکایت:

ویپن زده 

وقتی میشینه اتو cbug میزنه 

مدارک مورد نیاز (فیلم،عکس‌و...)

Screenshot_20240816-161433_IRan Rp - Client.jpg

ارسال شده در
    1 ساعت قبل، Himakaki09 گفته است:

با سلام بنده هیچ چیتی ندارم و توی فیلمم مشخصه ایشون اینور اونور میرفت منم راحت میتونستم بزنم درضم در پک شما شاید ایجوری باشه (وقتی هم میایی DMZ مسه سگ میخوری نیا بچه)من کلا DMZ هستم و ایمم خیلی خوبه اگر چیتی داشتم کل سرور میدادن فروم من با ادمین یونس میرم DMZ چرا ایشون متوجه نشدن؟ شما هیلتون خیلی کم بود و وان شات شدید 

🤣🤣 ایم تو خوبه ؟   😂  

ارسال شده در

با سلام بنده هیچ چیتی ندارم و توی فیلمم مشخصه ایشون اینور اونور میرفت منم راحت میتونستم بزنم درضم در پک شما شاید ایجوری باشه (وقتی هم میایی DMZ مسه سگ میخوری نیا بچه)من کلا DMZ هستم و ایمم خیلی خوبه اگر چیتی داشتم کل سرور میدادن فروم من با ادمین یونس میرم DMZ چرا ایشون متوجه نشدن؟ شما هیلتون خیلی کم بود و وان شات شدید 

تو ریک نگا هیل من پره  بعد میام جلوت یهو میشه ۷ 🤣 بعد تو چیت نیستی نه داداش سیباگ چیه 🤣 بعد چرا میشینی چون وقتی میشینی اتو سیباگت فعال میشه 😂

ارسال شده در
    6 دقیقه قبل، Arya_Nasa گفته است:

🤣🤣 ایم تو خوبه ؟   😂  

نه داداش چیت چیه 🤣 اینم یک ریک دیگه صدا تیرات داره میاد پسر 

ارسال شده در

سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز 

✔️ شکایت شما پیگیری و قبول شد . 

برای بازیکن مورد نظر Nima_Tekken مجازات صورت خواهد گرفت . 

با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید . 

• Channel Telegram: @IRan_Role_Play

• Mahdi این موضوع را بست

لطفاً توجه داشته باشید که تمامی فایل‌ها و تصاویر باید فقط از طریق RpFile.com آپلود شوند.

مهمان
    این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
    • ایجاد مورد جدید...