Mincenzo_Casa ارسال شده در آگوست 15 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 15 سلام چطوری باید عضو ارتش یا شهرداری و سازمان های دولتی بشم و حقوق بگیرم ؟ شرایطش چیه و چیکار باید کرد 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در آگوست 18 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 18 در ۱۴۰۳/۵/۲۵ در 16:06، Minchenzo C گفته است: سلام چطوری باید عضو ارتش یا شهرداری و سازمان های دولتی بشم و حقوق بگیرم ؟ شرایطش چیه و چیکار باید کرد سلام اولین اقدام شما ، باید اسمتون آرپی باشه ، اسم آرپی یعنی اسمی که در دنیای واقعی به کار رفته باشه و به یک فامیلی یا لقب برای تکمیل اسم خود لازم دارید Esm_Family بعد از این مرحله شما باید قوانین سازمان ارتش ( آرمی ) را از قسمت قوانین سازمان های دولتی سپس سازمان ارتش مرور بفرمایید بعد از این مرحله شما باید به قسمت درخواست عضویت در سازمان های دولتی مراجعه و سازمان ارتش رو پیدا کنید و فرم را تکمیل و ارسال کنید سپس تا تایید شدن توسط رهبر مربوطه صبر کنید و ساعت تست گیری توسط رهبر به شما اطلاع رسانی میشود نقل قول 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
HITMAN_Tabahkar ارسال شده در سِپتامبر 5 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 5 من برا گرو استریت و ارمی دادم لطفا چک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در سِپتامبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 8 در ۱۴۰۳/۶/۱۶ در 00:52، HITMAN_Tabahkar گفته است: من برا گرو استریت و ارمی دادم لطفا چک کنید صبور باشید توسط رهبر مربوطه بررسی میشه 1 نقل قول 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Aligod_Victor ارسال شده در نُوامبر 30 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 30 لطفا چک کنین ارتش من درخاست دادم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Patrick_Linux ارسال شده در دِسامبر 6 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 6 در ۱۴۰۳/۶/۱۶ در 00:52، HITMAN_Tabahkar گفته است: من برا گرو استریت و ارمی دادم لطفا چک کنید ایدیت اگه اینه rp نیست ، یه ایدی بزار که وجود داشته باشه و حرف اولش بزرگ باشه فقط مثلا John_Tabahkar ، آیدی فرومت هم با بازیت باید یکی باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .