.Samuel_Stranger ارسال شده در August 12, 2024 at 02:56 ارسال شده در August 12, 2024 at 02:56 نام شما در بازی:Richard_Vastenze نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Shayan_Eldergod اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 38 گروو رنک ۶ توضیحات شکایت:s.aim Auto C Smoth مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۰۸۱۲_۰۶۲۴۵۶۶۸۲.mp4
Shayan_Eldergod ارسال شده در August 12, 2024 at 12:51 ارسال شده در August 12, 2024 at 12:51 9 ساعت قبل، .Richard_Vastenze گفته است: نام شما در بازی:Richard_Vastenze نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Shayan_Eldergod اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 38 گروو رنک ۶ توضیحات شکایت:s.aim Auto C Smoth مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۰۸۱۲_۰۶۲۴۵۶۶۸۲.mp4 3.36 MB · 0 دانلود عالی و قوی من ۲ تا تیر بهت زدم ماهان مافیا هم یک تیر زد مردیاگه دقت کنی اصلا من سی هم نزدم چیت اتو سی هم روی پیسی بخوای بزنی کاراکترت میلرزه به سمت پایین و بالا ولی اینجا من کاملا ثابت بودم زورت نمیرسه دنبال بن کسی نباش👎
Shayan_Eldergod ارسال شده در August 12, 2024 at 12:54 ارسال شده در August 12, 2024 at 12:54 9 ساعت قبل، .Richard_Vastenze گفته است: نام شما در بازی:Richard_Vastenze نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Shayan_Eldergod اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور): 38 گروو رنک ۶ توضیحات شکایت:s.aim Auto C Smoth مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۰۸۱۲_۰۶۲۴۵۶۶۸۲.mp4 3.36 MB · 0 دانلود تایم /mm و ریکوردت هم یکی نیست عزیز من👎
Mahdi ارسال شده در August 18, 2024 at 23:22 ارسال شده در August 18, 2024 at 23:22 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ✔️ شکایت شما پیگیری و قبول شد . برای بازیکن مورد نظر Shayan_Eldergod مجازات صورت خواهد گرفت . با تشکر از شکایت شما ، امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید . • Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده