Fatemeh_Corleone ارسال شده در August 11, 2024 at 14:08 #56323 ارسال شده در August 11, 2024 at 14:08 اکانت من بن شده دست دوستم بم گفت ک اکانتت بده میخام برات اکس پی جمع کنم منم نمیدونستم دادم بعد فرداش دیدم بنم بدلیل تبلیغ سرور باور کنید من تبلیغ نکردم لطفا برسی کنید نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Kamarove_Mafia ارسال شده در August 29, 2024 at 17:12 #59441 ارسال شده در August 29, 2024 at 17:12 در ۱۴۰۳/۵/۲۱ در 17:38، Fatemeh_Guard گفته است: اکانت من بن شده دست دوستم بم گفت ک اکانتت بده میخام برات اکس پی جمع کنم منم نمیدونستم دادم بعد فرداش دیدم بنم بدلیل تبلیغ سرور باور کنید من تبلیغ نکردم لطفا برسی کنید درود عزیز نباید اکانت خودتون دست فرد دیگه ای میدادید ولی برای پیگیری این موضوع میتونید به پشتیبانی سرور مراجعه کنید. نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Fatemeh_Corleone ارسال شده در August 30, 2024 at 19:40 نویسنده #59639 ارسال شده در August 30, 2024 at 19:40 در ۱۴۰۳/۶/۸ در 20:42، James_Mafia گفته است: درود عزیز نباید اکانت خودتون دست فرد دیگه ای میدادید ولی برای پیگیری این موضوع میتونید به پشتیبانی سرور مراجعه کنید. بخدا جواب نمیدن تروخدا دیگ تکرار نمیشه بخدا اگ تکرار شد بای میدم از سمپ بخدا بن کن تروخدا به جان هر کیو دوس دارم دیگ نمسدم اکانتمو دست کسی تروخدا ان بن کنید قول میدن نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .