Hoji ارسال شده در آگوست 9 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 9 نام شما در بازی: Pedram_Ghourzaie نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Javad_Gangster اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور) لول 14 فکشن lv Mdic R3 توضیحات شکایت: درود جلوی ال اس بودم ک ناگهان بی دلیل وانتد داد لطفا پیگیری کنید ممنون مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Javad_Aogiri ارسال شده در آگوست 11 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 11 درود ایشون اول مزاحم میشدن و بعد با دوستشون به من حمله کردن دوستشون که آف شد بهش گفتن آف شو وانتد نگیری ایشون تو سرور بودن و من وانتد همکاری با مجرمشون رو دادم مدارک موجوده Screenrecorder-2024-08-09-22-25-33-268.mp4 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amin_Matrix ارسال شده در آگوست 14 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 14 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. اسم گیم با اسم انجمن یکسان نیست . امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده