Marko_Salamanka ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 نام شما در بازی:Marko_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohammad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 44 تو فکشنی نیستم توضیحات شکایت:این دوستمون نژاد پرسته از کی ترک بودن شده فوش؟ که این به من وانتد فحاشی میده مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو....) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad_Matrix ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 ۱ ساعت قبل، Marko_Hermanos گفته است: نام شما در بازی:Marko_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohammad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 44 تو فکشنی نیستم توضیحات شکایت:این دوستمون نژاد پرسته از کی ترک بودن شده فوش؟ که این به من وانتد فحاشی میده مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو....) وای تو چقدر آدمو میخندونی حداقل عکسی که خودت تو Sms توهین کردی رو نمیزاشتی xD لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Marko_Salamanka ارسال شده در آگوست 5 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 ۱ ساعت قبل، Mohammad_Matrix گفته است: وای تو چقدر آدمو میخندونی حداقل عکسی که خودت تو Sms توهین کردی رو نمیزاشتی xD حرفای که من نوشتم یالا فروم چک ترک بی سطح یالا اینا توهین فحاشیه؟ 😐چی بگم دیگه بی سطحی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad_Matrix ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 1 دقیقه قبل، Marko_Hermanos گفته است: حرفای که من نوشتم یالا فروم چک ترک بی سطح یالا اینا توهین فحاشیه؟ 😐چی بگم دیگه بی سطحی اسم وانتد هست Tohin / Fahashi و چیزی که شما گفتی توهین بود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Adolf_Avenger ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 هو چرا به ترک توهین میکنی اگه ترک نبود تو اینجا نبودی پلش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Jack_Sarbaz ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 28 دقیقه قبل، Hashem_Hitler گفته است: هو چرا به ترک توهین میکنی اگه ترک نبود تو اینجا نبودی پلش گل گفتی👏 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Giannis_Infinity ارسال شده در آگوست 6 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 6 بار آخرت به ترک ها بی احترامی میکنی . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hassan_Avenger ارسال شده در آگوست 6 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 6 والا ما نمیدونیم با توهین کردن به یک قومیت چی بهتون میرسه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amin_Matrix ارسال شده در آگوست 8 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 8 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. وانتد شما به درستی ثبت شده است . امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده