Marko_Salamanka ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 نام شما در بازی:Marko_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohammad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 44 تو فکشنی نیستم توضیحات شکایت:این هنری نمسیس کنار ابن جانب یعنی محمد ماتریکس فوش میده به من وقتی وانتد فحاشی میده به من اما به هنری نمسیس نمیده مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو....) لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad_Matrix ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 1 ساعت قبل، Marko_Hermanos گفته است: نام شما در بازی:Marko_Hermanos نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید:Mohammad_Matrix اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Level 44 تو فکشنی نیستم توضیحات شکایت:این هنری نمسیس کنار ابن جانب یعنی محمد ماتریکس فوش میده به من وقتی وانتد فحاشی میده به من اما به هنری نمسیس نمیده مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو....) 4_5875500297261946565.mp4 مدرک فحاشی هاتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Jack_Sarbaz ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 1 دقیقه قبل، Mohammad_Matrix گفته است: 4_5875500297261946565.mp4 2.55 MB · 0 دانلود مدرک فحاشی هاتون ادمین چرا اینو بن نمیده ؟ فحش ناموص میکشه وسط ولی فقط چند تا خدمت میدن بگیر بنش کن دیگه هرکی میبینه فحش ناموص میکشه روش لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad_Matrix ارسال شده در آگوست 5 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 1 دقیقه قبل، Jack_Sarbaz گفته است: ادمین چرا اینو بن نمیده ؟ فحش ناموص میکشه وسط ولی فقط چند تا خدمت میدن بگیر بنش کن دیگه هرکی میبینه فحش ناموص میکشه روش دقیقا یعنی چی آخه این همه بیاد طرف فوش زیر و رو بده مجازات خیلی سنگین تر از جیل حقشونه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Marko_Salamanka ارسال شده در آگوست 5 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 5 51 دقیقه قبل، Mohammad_Matrix گفته است: 4_5875500297261946565.mp4 2.55 MB · 0 دانلود مدرک فحاشی هاتون من درخواست مدرک کردم؟؟ هنری نمسیس فوش میده چرا وانتد اونو نمیدی بلخره تو تو فکشنی هستی ک باید مجرمو دستگیر کنه یکی که داره فوش میده رو وانتد نمیدی میایم فقط منو وانتد میدی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hassan_Avenger ارسال شده در آگوست 6 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 6 در ۱۴۰۳/۵/۱۵ در 17:52، Marko_Hermanos گفته است: من درخواست مدرک کردم؟؟ هنری نمسیس فوش میده چرا وانتد اونو نمیدی بلخره تو تو فکشنی هستی ک باید مجرمو دستگیر کنه یکی که داره فوش میده رو وانتد نمیدی میایم فقط منو وانتد میدی شما ریکورد که محمد آقا فرستاده رو ببین چیزی از فوش هنری نمسیس داخلش نیست بعد قضاوت کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amin_Matrix ارسال شده در آگوست 8 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 8 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. وانتد شما به درستی ثبت شده است . امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده