karen_kw ارسال شده در August 2, 2024 at 22:10 #54783 ارسال شده در August 2, 2024 at 22:10 درود من یه مشکلی که دارم اینه که سر هر ساعت وارد بازی میشم و سرور بهم میگه که ۲۸ دقیقه بازی کنید تا payday بگیرید منم نیم ساعت بازی میکنم ولی وقتی مشخصات کارکتر رو میبینم هیچ exp بهم نداده ممنون میشم بگید باید چیکار کنم نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Hamed_Aogiri ارسال شده در August 5, 2024 at 13:19 #55168 ارسال شده در August 5, 2024 at 13:19 در ۱۴۰۳/۵/۱۳ در 01:40، karen_kw گفته است: درود من یه مشکلی که دارم اینه که سر هر ساعت وارد بازی میشم و سرور بهم میگه که ۲۸ دقیقه بازی کنید تا payday بگیرید منم نیم ساعت بازی میکنم ولی وقتی مشخصات کارکتر رو میبینم هیچ exp بهم نداده ممنون میشم بگید باید چیکار کنم سلام باید نیم ساعت آخر ساعت وارد بازی بشید و تا آخرین لحظه داخل سرور بمونید برای مثال : ساعت دوازده و نیم وارد سرور بشید و تا ساعت یک بمونید شما به این صورت Pay Day را دریافت میکنید نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .