Mohamad_Mafia ارسال شده در July 29, 2024 at 11:52 #54395 ارسال شده در July 29, 2024 at 11:52 نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : 2- لول : ۳- سن اکانت : 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : 2- سن واقعی شما : 3- آیدی تلگرام : 4 - آیدی دیسکورد : 5- مقدار تایم پلی روزانه : 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1 @ اشتراک گذاری
Hanzo_Moltafet ارسال شده در July 29, 2024 at 12:01 #54396 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:01 1- نام اکانت :Hanzo_Moltafet 2- لول :42 ۳- سن اکانت :47 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic Payan Hamkari - R 5 National Guard Payan Hamkari - R 5 Las Venturas Police Payan Hamkari - R 6 Los Santos Police Payan Hamkari - R 5 NoPo Payan Hamkari - R 9 NoPo Payan Hamkari - R 11 [ Manager ] FBI Payan Hamkari - R 10 [ Manager ] FBI Payan Hamkari - R 11 [ Sub ] Government Payan Hamkari - R 7 Vazir Defa NoPo Payan Hamkari - R12 [ Sub ] Los Santos Police - Enteghali Be Sub Government - R 5 Government Payan Hamkari - R9 [ Sub ] FBI - [ Sub ] >>>> Leader FBI FBI - Payan Hamkari // Leader FBI - Payan Hamkari - R11 [ Sub ] NoPo - [Sub] به دلایلی کیک شدم توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :کامران 2- سن واقعی شما :۱۷ 3- آیدی تلگرام :@Hanzo_Moltafet 4 - آیدی دیسکورد :thomas_sheelby 5- مقدار تایم پلی روزانه :5+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه کمک کردن به کسایی که میخواهند سابقه خوبی داشته باشن بالا بردن سطح فکشن و آرپی جذب پلیر به سرور و فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟کامل و صد در صد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کامل فول بلد هستم و هر ساعت در حال مرور 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. ۱ بار فبی 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کامل و هر روز ۳۰ دقیقه الی ۱ ساعت داخلش هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی ک پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب . لیدر . منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 7 کسایی که کمترین اشتباهات رو دارند 8 کسایی که فعالیت خوبی دارند و وقت کافی برای فعالیت خود داشته باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جایزه های بیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /Gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد و کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 متینگ رنک اپ 5 دادن جایزه های ارزش مند به کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و با ادب 14 بهترین کردن اخلاق خدم 1 @ اشتراک گذاری
Brian_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 12:05 #54398 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:05 اطلاعات IC 1- نام اکانت :Brian_Matrix 2- لول :50 ۳- سن اکانت : 54 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Ls-Medic R6 enteghali be army Army R6 Payan Fasl.k Lv-pd R6 Payan Hamkari.k Ls-Pd R7 Payan Hamkari.k Fbi R6 Payan Hamkari M.S Government R4 Payan Hamkari K Nopo R6 Payan Hamkari Fbi Payan Hamkari-R10 Nopo Payan Hamkari-R11[Manager] Fbi Payan Hamkari-R11 [Nopo Payan Hamkari-R12 [SUB Los Santos police /lmenu offline kick R SUB توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : امیرعلی 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : @Amirali_xTD 4 - آیدی دیسکورد : @Amirali_Crip 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ - کسب تجربه لیدری در سرور - تاپ کردن فکشن -تشویق کردن ممبرها برای کسر تجربههای بیشتر 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله به صورت کامل 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید ؟ به صورت کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به صورت کامل آشنایی دارم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسایی باید عضو بشوندکه تایم پلی داشته باشند. علاقه به سازمان داشته باشند. با قوانین سازمان آشنایی داشته باشند. 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید؟ انجام دادن تبلیغات در /gov برگزار کردن ایونتهای هیجانی و جوایز نفیس برگزاری میتینگ برای رنک آماده بودن پلیرها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید اضافه کردن ساب و منیجر برای بهبود وضعیت سازمان و کامل بودن سابقه حذف کردن پلیرهای کم تحرک صمیمی بودن با ممبرها و حذف کردن پلیرهایی که وانتد بیدلیل یا کارهای اشتباهی انجام میدن اضافه کردن ممبرهای برتر برگزاری میتینگ برای دریافت رنک 1 @ اشتراک گذاری
Reza_ ارسال شده در July 29, 2024 at 12:05 #54399 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:05 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Reza_Matrix 2- لول : 41 ۳- سن اکانت : 41 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic - R7 Army - R3 Lvpd - R9 Lspd - R7 Nopo - R10 FBI - R7 News Enteghali Be Manageri - R3 News - R8 [Manager] News Enteghali Be Subi - R8 [Manager] News - R9 [Sub] News - R9 [Sub] Now توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمدرضا 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام : Reza_Matrix18@ 4 - آیدی دیسکورد : reza_matrix18 5- مقدار تایم پلی روزانه : +5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه بالا بردن سطح فکشن بهبود سطح آرپی آموزش صحیح به ممبر های سرور و تشویق کردن آنها برای به عضویت درآمدن در فکشن های دولتی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا وقت کافی و قدرت مورد نیاز برای مدیریت فکشن را دارم و سابقه 4 بار منیجری و سابی را داشته ام و کاملا با نحوه مدیریت فکشن و ممبرا ها آشنا هستم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا قوانین آرپی را بلد هستم و بر روی آنها تسلط دارم و هر روز قوانین آرپی را مرور میکنم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا با فروم آشنایی دارم و نحوه کار کردن با آن را بلد هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید کسانی که کاملا به قوانین عمومی سرور و فکشن مربوطه مسلط باشند سابقه و لول مورد نیاز برای عضویت در فکشن را داشته باشند زمان و وقت کافی برای فعالیت در فکشن را داشته باشند با اخلاق باشند و نظم را رعایت کنند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ کردن فکشن در Gov/ برگزاری میتینگ ها و ایونت های مختلف گذاشتن جایزه ورود به فکشن برای ممبر ها داشتن اخلاق مناسب و رفتار عالی با ممبر ها دادن جوایز هایی از جمله رنک و .... به ممبر هایی که از اخلاق مناسب و فعالیت خوب برخوردار هستند 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخاب ساب و منیجری که از اخلاق خوب و تایم پلی و فعالیت بالایی برخوردار هستند مسئولیت پذیر هستند و با ممبر ها خوب رفتار میکنند و همچنین مورد تایید هد و کوهد دولت باشند برگزاری میتینگ ها به صورت هفتگی و دادن جوایز و رنک در میتینگ ها به کسانی که فعالیت خوبی داشتند و همچنین برگزاری میتینگ های آموزشی برای رفع اشکال ممبر های فکشن در میتینگ ها دادن جایزه ویژه به برترین ممبر هفته تا تلاش خودشون رو حفظ کنند و همچنان با انگیزه بمانند کیک کردن افرادی که بی نظمی ایجاد میکنند در فعالیت فکشن
Troy_Mafia ارسال شده در July 29, 2024 at 12:19 #54402 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:19 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Troy_Mafia 2- لول : 39 ۳- سن اکانت :40 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : News R5 News R7 News R8 - Manager News R9 - Sub Leader News R10 - Leader Army R7 Lvpd R4 Lspd R7 Nopo R6 - Estefa Nopo R6 Fbi R7 Governmemt R3 (به علت لیدری ثبت نشده ) Sfpd R12 - Sub Leader توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : @AslleKari 4 - آیدی دیسکورد : Troy_Mafia 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ گرفتن سابقه لیدری دولتی تجربه یک فصل رهبری سازمان جدید دست یابی به مقام برترین رهبر فصل تاپ کردن فکشن برای دستیابی به برترین فکشن فصل 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : به طور کامل تمامی قوانین ارپی را بلدم و به همه تسلط کامل دارم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. News دو بار Government یک بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به طور کامل اشناییت دارم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ داشتن سابقه کافی بلد بودن قوانین فکشن و ارپی داشتن تایم کافی ادب و احترام 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ با تاپ کردن فکشن و بالا بردن کیفیت کاری 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : گذاشتن ایونت های مختلف با جوایز همچون پول سرور و رنک و ... گذاشتن میتینگ هفتگی رفع مشکلات پلیر ها رفتار دوستانه و عدم سخت گیری های بی دلیل ایجاد یک رابطه دوستانه بین ممبر ها برای جلوگیری از درگیری و شکایت های بچگانه عدم سخت گیری های بی دلیل و مجازات های سخت و سنگین برای اشتباهات کوچک 2 @ اشتراک گذاری
Hosein_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 12:19 #54405 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:19 اطلاعات IC 1- نام اکانت: Hossein_Madison 2- لول :45 ۳- سن اکانت :43 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) Medic Rank 4 LSPD Rank 3 News Rank Manager National Guard Rank 4 LSPD Rank 7 Government Rank 2 Medic Rank Manager Army Rank Manager FBI Rank 6 Government Minister Of Health Rank 6 Medic Rank Sub (سابقه نیوفتاده) Fbi Rank 4 Nopo Rank Sub Medic Rank Leader FBI Rank Manger News Rank Sub News Rank Leader LSPD Rank 4 FBI R 9 FBI R 5 Government R3 (New) (وزیر نیروهای مسلح8 بودم و به دلایلی رنک داون شدم) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد حسین 2- سن واقعی شما :۱۶ 3- آیدی تلگرام :@H0sein_z021 4-ایدی دیسکورد : ninja2king 5- مقدار تایم پلی روزانه : +3 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ تجربه لیدری و تاپ فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید? بله کاملا مسلط هستم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا قوانین ارپی رو بلد هستم و ارپی رو به نحوه احسنت انجام میدهم 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا آشنایی دارم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1.دارا بودن شرایط فکشن 2.دعوت کردن افرادی که علاقه زیادی به فکشن دارند 3. بلد بودن قوانین فکشن و سرور 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1.با روش های تشویقی و تعریف های درست از فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، 6 ایده ای که اجرا خواهید کرد برای بهبود سازمان را بیان کنید 1. به سه تا از افراد درون فکشن که در هفته اخیر فعالیت خوبی داشته باشند پول+رنک به آنها جایزه داده میشود 2.برطرف کردن ایراد های افراد فکشن 3.بهتر کردن نظم اعضای فکشن در میتینگ ها و رزمایش دولت 4.به افرادی که دوستان خود را به فکشن معرفی کرده و در تست ها قبول شوند از طرف بنده هدیه ای به فرد داده میشود 5. در میتینگ ها ایونت هوایی برگذار میکنم که افراد درون فکشن از میتینگ لذت ببرند 6. انتخاب ساب و منیجر لایق در فکشن 1 @ اشتراک گذاری
Saman_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 12:27 #54409 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:27 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Saman_Matrix 2- لول : 42 ۳- سن اکانت : 44 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Enteghali LS-MC - R5 Enteghali Army - R7 LV-PD - R5 LS-PD - R7 NoPo - R7 Government - R5 News - R8 [ Manager ] Government - R8 [ Vazir Army ] LS-PD - R4 News - R9 [ Sub Leader ] LV-PD - R12 [ Sub Leader ] NoPo - R7 [ Estefa ] Nopo - R4 // Enteghali Be Sub Medic Medic - R9 [ Sub Leader ] LV-PD - R5 Nopo - R3 // Enteghali Be Sub Army Army - R11 [ Sub Leader ] Now : FBI - R11 [ Sub Leader ] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : سامان 2- سن واقعی شما : 15 3- آیدی تلگرام : @SamanBashe 4 - آیدی دیسکورد : @Saman_Winner 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ - کسب تجربه لیدری در سرور - تاپ کردن فکشن - تشویق ممبر های سرور برای عضویت در فکشن های دولتی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله به صورت کامل وقت و قدرت کافی را دارم 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید ؟ به صورت کامل بر قوانین مسلط ام 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید 🔸 Government - R2 🔸 News - R4 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به صورت کامل با قوانین و نحوه کارکرد با ان مسلط ام 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که شرایط ورود ، انگیزه بالا ، تایم پلی و فعالیت بالا را در فکشن داشته باشند و آرپی عمل کنند و به قوانین مسلط باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ - برگزاری میتینگ و ایوینت های مختلف - تبلیغ عضوگیری سازمان در gov/ - اهدای جوایز متنوع به بهترین و برترین افراد فکشن - جوایز برای افرادی که در عضو فکشن میشوند 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید ؟ - انتخاب ساب و منیجر مورد اعتماد و دارای سابقه مورد نیاز - کیک کردن افرادی که باعث تخریب فکشن میشوند - صمیمی کردن ممبر ها با همدیگر - برگزاری میتینگ ها و رنک آپ ممبرها - رفع مشکلات و اشتباهات ممبرها و...
Ehsan_Corleone ارسال شده در July 29, 2024 at 12:28 #54410 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:28 اطلاعات IC 1- نام اکانت :Ehsan_Hermanos 2- لول :45 ۳- سن اکانت :49 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R6 Army R7 Lvpd R6 Lspd R6 Nopo R7 Fbi R6 Fbi R7 Government R4 - (Top Player) Medic R5 Fbi R10[Manager] Fbi R10[Manager] Fbi R11[Sub] Sfpd R12 [Sub] Enteghali Be Leader [Lvpd] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید . ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :احسان 2- سن واقعی شما :۲۰ 3- آیدی تلگرام : ehsa3n 4 - آیدی دیسکورد :esi2003 5- مقدار تایم پلی روزانه :3 ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟تاپ کردن فکشن خودم و کسب تجربه ای جدید و بهبود عملکرد فکشن. 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کاملا مسلط و پایبند هستم به قوانین 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو :بله یکبار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟کاملا آشنا هستم و هر لحظه چک میکنم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟1_کسانی که سابقه کافی برای ورود به فکشن را دارند. 2_کسانی که به قوانین سرور و فکشن آگاه و مسلط هستن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟با استفاده از تبلیغ داخل بازی 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : با تعیین جوایز ارزنده برای پلیر هفته میتوان باعث شد افراد فکشن انگیزه بالایی در عملکرد خود داشته باشند 𝑬𝒉𝒔𝒂𝒏_𝑪𝒐𝒓𝒍𝒆𝒐𝒏𝒆 [𝑨]
Mohammad-Madison ارسال شده در July 29, 2024 at 12:40 #54411 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:40 28 دقیقه قبل، Mohamad_Mafia گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Mohammad_Madison 2- لول : 51 ۳- سن اکانت : 52/53 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic : R5 - Payan Fasl Medic : R7 - Payan Fasl Medic : R9(S) - Payan Medic : R10(L) - Leave Medic : R4 - Leave Army : R5 - (Leave) Army : R6 - Payan Fasl Lvpd : R6 - (Offline-Kick) Lspd : R7 - Payan Fasl News : R7 - Payan (M)News : R8 - Payan (S)News : R9 - Payan (L)News : R10 - Payan Fbi : R4 - Entghali Be (GOV) Fbi : R3 - (offline-Kick) Nopo : R7 - Entghli Be Vezart Nopo : R12(S) - Payan Nopo : R11 - Payan Fasl Nopo : : 12(S) - (Payn Hamkri) Goverment : R1 - Leave Goverment :R6 - Payan Goverment : R6 - Payan Goverment : R6 - Payan توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : ۱۷ 3- آیدی تلگرام : Hajmamdo 4 - آیدی دیسکورد : Luffy_sf2 5- مقدار تایم پلی روزانه : 4+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب سابقه - تجربه لیدری دولتی - بالا بردن سطح آرپی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : فول 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. نوپو یکبار نیوز یکبار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ فول 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ داشتن سوابق بلد بودن قوانین ارپی و قوانین فکشن اخلاق و ادب فعالیت 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ برگداری میتینگ های جذاب رنک اپ به موقع 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : بر گذاری میتنگ های مشترک با سایر فکشن های پلیسی 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1 @ اشتراک گذاری
Carlos_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 12:44 #54412 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:44 نام اکانت : Carlos_Matrix 2- لول : 39 ۳- سن اکانت : 41 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R-5 Army - R7 Las Venturas Police -R7 Los Santos Police - R7 NOPO - R8 Federal - R6 Government -R3 National Guard - R11 Las Venturas Police -R 11 Nwo Federal - 11 [Sub] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام :@Carlos_016 4 - آیدی دیسکورد :carlos_matrix1 5- مقدار تایم پلی روزانه :5 به بالا 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه کمک کردن به کسایی که میخواهند سابقه خوبی داشته باشن بالا بردن سطح فکشن و آرپی جذب پلیر به سرور و فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ کامل صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل فول بلد هستم و هر ساعت در حال مرور 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل هر 20 دقیقه الی 1 ساعت داخلش هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی که پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب لیدر منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جوایز های پیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 میتینگ رنک آپ 5 دادن جایزه های ارزش مند و کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و ادب 14 بهترین کردن اخلاق خدم
Sylvester_Mafia ارسال شده در July 29, 2024 at 12:47 #54413 ارسال شده در July 29, 2024 at 12:47 1- نام اکانت : Amir_Hermanos 2- لول :42 ۳- سن اکانت : 40 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : [LS_MC] //R4 [Army] //R9 [LV_PD] //R8 [LS_PD] //R7 [NoPo] //R8 [Federal] //R5 [LV_PD] //R11 [Manager] [LS_PD] //R8 [Enteghali Be Sub nopo] [Nopo] //R12 [Sub] [New] [SF_PD] [Army] leaders /R12 Now توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : امیر 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : Amir_Hermanos@ 4 - آیدی دیسکورد : Amir_Hermanos 5- مقدار تایم پلی روزانه : +8 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه برای خودم تاپ کردن فکشنم اموزش ممبرای سرور و تشویق انها برای عضویت در فکشن های دولتی بالا بردن سطح آرپی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ اره کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا.بله 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که دارای انگیزه و تایم پلی بالا هستند کاملا به قوانین مسلط هستند و اخلاق و رفتار مناسب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ فکشن در gov/ و برگزاری اینونتت های مختلف 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخابی ساب و منیجر مطمعن و پر تجربه و دارای انگیزه ی بالا ، دادن جوایزی برای برترین ممبرای فکشن تاح بتونن تلاش خودشون و ثابت نگه دارن و همینجوری با موفقیت ادامه بدهند ، کیک کردن افرادی که باعث بی نظمی فکشن میشنود 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Mikey_Remanow ارسال شده در July 29, 2024 at 13:02 #54415 ارسال شده در July 29, 2024 at 13:02 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Mikey_Remanow 2- لول : 29 ۳- سن اکانت : 45 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : لیدر نوپو لیدر مدیک ساب نوپو ساب ال وی ساب پیدی منیجر پیدی منیجر ارتش رنک 7 فدرال رنک 6 فدرال رنک 5 فدرال رنک 4 نوپو رنک 4 پیدی توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علی 2- سن واقعی شما : 22 3- آیدی تلگرام : @Aizen_Remanow 4 - آیدی دیسکورد : dr_aghaali 5- مقدار تایم پلی روزانه :3-4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ افزایش سطح ارپی تعلیم نیو پلیرها و ... بالا بردن فکشن فعلی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ تست قوانین فکشن و آرپی ، لول بازیکن ، سابقه بازیکن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغات متعدد از جمله بیان مزایا فکشن ، گذاشتن جوایز ورودی 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : اف بی ای درست کردنه تیمی برای مقابله با اتک یا شورشها یا درست کردنه تیمی برای سر زدن به سازمان ها سر تایم برای گشتن ممبرها یا درست کردنه تیمی برای نظارت بر روی مناطق دور مثل SF LV یا شهر ایران تاون اضاف کردن تیمی برای نوپو برای گشت که سر تایم مشخص شده به سازمان مربوطه با لباس شخصی سر بزنند میتینگ های منظم آموزشی و.... جوایز متعدد افزایش سطح پلیر ها مرور قوانین میتینگ برای تمرین تیر اندازی میتینگ مشترک با نوپو و فکشن های پلیسی رنک اپ کردن ممبر های پر فعالیت 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Carlos_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 13:05 #54416 ارسال شده در July 29, 2024 at 13:05 نام اکانت : Carlos_Matrix 2- لول : 39 ۳- سن اکانت : 41 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R-5 Army - R7 Las Venturas Police -R7 Los Santos Police - R7 NOPO - R8 Federal - R6 Government -R3 National Guard - R11 Las Venturas Police -R 11 Nwo Federal - 11 [Sub] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام :@Carlos_016 4 - آیدی دیسکورد :carlos_matrix1 5- مقدار تایم پلی روزانه :5 به بالا 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه کمک کردن به کسایی که میخواهند سابقه خوبی داشته باشن بالا بردن سطح فکشن و آرپی جذب پلیر به سرور و فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ کامل صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل فول بلد هستم و هر ساعت در حال مرور 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل هر 20 دقیقه الی 1 ساعت داخلش هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی که پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب لیدر منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جوایز های پیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 میتینگ رنک آپ 5 دادن جایزه های ارزش مند و کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و ادب 14 بهترین کردن اخلاق خدم 1 @ اشتراک گذاری
Hassan_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 13:24 #54418 ارسال شده در July 29, 2024 at 13:24 IC اطلاعات 1- نام اکانت : Hassan_Matrix 2- لول : 43 ۳- سن اکانت : 43 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic 1 Army 1 Lvpd 7 Lspd 5 Nopo 5 FBI 6 Government 5 Lvpd 9 News 3 News 8 [Manager] News 9[Sub] News 9 [ Sub ] Enteghali Be Leader News 10 [Leader ] (Now) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید اطلاعات OOC اسم واقعی شما : حسن 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : MrHassan2005 4 - آیدی دیسکورد : hassan_matrix 5- مقدار تایم پلی روزانه : + ۴ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهبود و تاپ کردن فکشن و تجربه بهتر پلیر ها از سازمان 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 فعالیت مناسب 2 اخلاق خوب 3 داشتن لول مورد نیاز برای فکشن 4 داشتن سابقه مورد نیاز برای فکشن 5 مسلط بودن به قوانین فکشن 6 کسانی که فعالیت خوب و وقت کافی داشته باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغ بسیار 2 ایونت های تشویقی 3 گذاشتن جایزه برای ورود 4 داشتن اخلاق خوب با اعضای فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 برگذاری ایونت مختلف 2 ارپی سازی 3 برگذاری میتینگ آموزشی 4 دادن جایزه به کسانی که بیشترین فعالیت کنند 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Ali_Spicy ارسال شده در July 29, 2024 at 13:26 #54419 ارسال شده در July 29, 2024 at 13:26 - نام اکانت : Nova_Matrix 2- لول : 36 ۳- سن اکانت : 38 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Los Santos Hospitan - R 1 Los Santos Hospitan Payan Hamkari - R 5 National Guard Payan Hamkari - R 5 Las Venturas Police Payan Hamkari - R 3 Los Santos Police Payan Hamkari - R 7 Los Santos Police - R 5 Nopo Payan Hamkari - R 10 Nopo Payan Hamkari - R 8 Federal Bureau Of Investigation Payan Hamkari - R 10 [Manager] Los Santos Hospital Payan Hamkari - R 8 >> R 9 [Sub] National Guard Payan Hamkari - R 11 [Sub] Federal Bureau Of Investigation Enteghali Be Sub Medic - R 3 Los Santos Hospital R 9 [Sub] Los Santos Hospital R 9 [Sub] Los Santos Police Enteghali Be Sub Lvpd - R 3 Now Los Venturas Police R 12 [Sub] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علی 2- سن واقعی شما : ۱۶ 3- آیدی تلگرام : @Ye_AdamKhob 4 - آیدی دیسکورد : ali_fh3@ 5- مقدار تایم پلی روزانه : 3 الی 4 - هدف شما از لیدری چیست ؟ 1 کسب تجربه 2 کمک کردن به کسایی که میخان سابقه خوبی داشته باشند 3 بالا بردن سطح فکشن 4 بهبود سطح ارپی سرور 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل و هر ساعت در حال مرور 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی ک پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب . لیدر . منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 7 کسایی که کمترین اشتباهات رو دارند 8 کسایی که فعالیت خوبی دارند و وقت کافی برای فعالیت خود داشته باشند 9 به زبان فینگلیش مسلط باشند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جایزه های بیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 8 دادن رنک به کسانی که تازه وارد فکشن شدن و فعالیت بسیار بالایی دارند 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /Gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد و کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 متینگ رنک اپ 5 دادن جایزه های ارزش مند به کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و با ادب 14 بهترین کردن اخلاق خودم 15 برگزاری میتینگ های تقویت ایم برای ممبر ها 16 گذاشتن متینگ های مشترک با دیگر فکشن ها 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸 1 @ اشتراک گذاری
Arash_Matrix. ارسال شده در July 29, 2024 at 13:30 #54421 ارسال شده در July 29, 2024 at 13:30 اطلاعات IC 1- نام اکانت : Arash_Matrix 2- لول : 35 ۳- سن اکانت : 43 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic: R6 Army: R5 Lvpd: R7 Lspd: R6(Top) Fbi: R4 Government: R2 NoPo: R5 Army: R3(انتقالی به منیجری مدیک) Medic: R8(Manager) News: R7 News: R3 News: (R8)منیجر بودم انتقالی رفتم به ساب News: Leave News: Sub R9(now) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : آرش 2- سن واقعی شما : 16 3- آیدی تلگرام : SardeDell@ 4 - آیدی دیسکورد :arash02371 5- مقدار تایم پلی روزانه : 3-4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه لیدری بالا بردن سطح آرپی فکشن جذب کردن پلیر برای آمدن به فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. Lspd یک بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ لول مورد نیاز برای ورود به فکشن کسانی که ادب و نظم درستی دارند wbook خوب برای آمدن به سازمان و کمترین اشتباهات را در طول حضور در فکشن انجام دهند 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ کردن فکشن برای ورود پلیر به فکشن جایزه دادن هرروز برای بهترین اکتیویتی میتینگ گذاشتن زیاد جایزه گذاشتن برای ممبر برتر هفته دوئل ها و ایونت های جذاب در میتینگ ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : تبلیغات درون سروری و در گپ سرور انتخاب کردن بهترین ساب لیدر و منیجر برای کمک لیدر (مورد تایید هد و کو هد) کیک کردن کسانی که میخواهند فکشن را تخریب کنند دوست و رفیق بودن با ممبر های فکشن ایجاد فضای صمیمی بین ممبر های فکشن
Parsa_Infinity ارسال شده در July 29, 2024 at 15:11 #54432 ارسال شده در July 29, 2024 at 15:11 3 ساعت قبل، Mohamad_Mafia گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت :Parsa_Infinity 2- لول :22 ۳- سن اکانت :35 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :Army 3 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :پارسا 2- سن واقعی شما :۱۵ 3- آیدی تلگرام :DAWN_IMFINITY 4 - آیدی دیسکورد :parsa 5- مقدار تایم پلی روزانه :3 6- هدف شما از لیدری چیست ؟هدایت سازمان به درستی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟آزه 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :کاملا 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید.خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ کسانی که قوانین ار پی را بلد باشند معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ آر پیچه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ با ادبان 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Diaco_Moltafet ارسال شده در July 29, 2024 at 16:45 #54448 ارسال شده در July 29, 2024 at 16:45 4 ساعت قبل، Mohamad_Mafia گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Diaco_Moltafet 2- لول : 27 ۳- سن اکانت : 38 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) :Artesh 9 Pd 3 Pd 7 artesh 4 Nopo 5 Government 1 Fbi (Manager) Fbi (Sub) Fbi (Sub) Lvpd (Sub) Lvpd (Leader) Lvpd (Top leader) Medic (Leader) LSPD (kick) Government leave Lvpd kick Army Kick Fbi Kick توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد جواد 2- سن واقعی شما : 14 3- آیدی تلگرام : @MrMmad 4 - آیدی دیسکورد : mohamad_moltfeat 5- مقدار تایم پلی روزانه : قراره 7.8 بزنم 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب سابقه و بهبود فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :خیلی 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله 1بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ خیای 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که قوانین را رعایت کنند بلد بودن قوانین و شرایط 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ جذب ممبر به فکشن با استفاده آگهی و گفتن مزایا فکشن 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : برگذاری میتینگ مشترک برگزاری میتینگ آموزشی پیدا کردن ۲بازیکن حرفه ای برای ساب و منیجر با تایید هد کمک و هدایت ممبر آگهی استخدام زیاد ایجاد نظم و امنیت در کشور 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Myth_Youngbozz ارسال شده در July 29, 2024 at 18:54 #54455 ارسال شده در July 29, 2024 at 18:54 7 ساعت قبل، Mohamad_Mafia گفته است: نکته : پاسخ کامل به سوالات باعث نتیجه گیری بهتر میشود و شانس انتخاب شما را افزایش میدهد✅ اطلاعات IC 1- نام اکانت : Murder_Matrix 2- لول : 48 ۳- سن اکانت : 47 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : LSPD - R5 - Payan Fasl Nopo - R4 - Leave National Guard - R2 - Payan Fasl FBI - R4 - Payan Fasl National Guard - R1 - Offline Kick Government - R3 - Payan Hamkari National Guard - R7 - Payan Hamkari LSMC - R1 - Leave FBI - R4 - Leave Government - R4 - Payan Hamkari FBI - Manager - Payan Hamkari FBI - Sub - Payan Hamkari Army - Sub - Payan Hamkari NoPo - Sub - Enteghali Be Leaderi Army - Leader -Payan Hamkari اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : ابوالفضل 2- سن واقعی شما : 19 3- آیدی تلگرام : DearScenario 4 - آیدی دیسکورد : crscenario 5- مقدار تایم پلی روزانه : +4 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ - بهبود آرپی سرور و فکشن ، ایجاد محیطی خوب برای افراد سازمان ، کسب تاپ لیدری و تاپ فکشنی . 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ - بله . 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : - کامل . 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. Government *2 FBI 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ - کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ - نظم ، ادب و اخلاق و همچنین اولویت با افرادی هست که سابقه درست دارند و زودتر اقدام به عضویت در فکشن کردند . 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ - برگذاری میتینگ های منظم و اهدا پاداش به افرادی که فعالیت و کیفیت کاری بهتری دارند . 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : - افزایش میتینگ های آموزشی بین فکشن ها برای بهبود روابط و سازگاری افراد دولتی با یکدیگر 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Darwin ارسال شده در July 29, 2024 at 18:55 #54456 ارسال شده در July 29, 2024 at 18:55 1- نام اکانت : Berezzers_Ghourzaie 2- لول : 39 ۳- سن اکانت :39 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Los Sontos Hospital _ Payan Hamkari National Guard _ Payan Hamakri Los Venturas Police _ Payan Hamkari R7 Los Santos Police _ Payan Hakari R6 Federal_Payan Hamakri R 8 Government Payan Hamkari R3 Federal Payan Hamakri R 7 Federal Payan Fasl R 4 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : علی 2- سن واقعی شما : ۱۸ 3- آیدی تلگرام : Mikey_Hi 4 - آیدی دیسکورد : Mikey.23 5- مقدار تایم پلی روزانه : 4+ 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه بیشتر در دولت 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : تقریبا ۱۰۰ در صد 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله یک بار 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ ۱۰۰ درصد 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ بلد بودن ارپی ، داشتن اخلاق ، داشتن انگیزه و تایم پلی مناسب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغات در سرور و گپ سرور گذاشتن میتینگ هفتگی و دادن جوایز به افراد برتر هفته بهترین اکتیویتی جایزه داده خواهد شد 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : ایجاد میتینگ هفتگی و گفتن نکات مهم ایجاد مسابقات بین ممبر ها انتخاب بهترین ساب و منیجر برای فکشن و نظارت بر آنها
mohammadmmm ارسال شده در July 29, 2024 at 19:00 #54458 ارسال شده در July 29, 2024 at 19:00 1- نام اکانت : Mohammad_Nintendo 2- لول : 24 ۳- سن اکانت : 37 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : LsMedic R5 Army R9 LS-PD R7 NOPO R7 LS Medic Sub LS-PD SUB NOPO R10 توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما :, محمد 2- سن واقعی شما : ۱۷ 3- آیدی تلگرام : @Moowze 4 - آیدی دیسکورد : mohammmoowze_10056 5- مقدار تایم پلی روزانه : ۳ تا ۴ ساعت 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ بهبود عملکرد ارپی و کسب تجربه 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ مسلط بودن بازیکن به تمام قوانین ارپی و مخصوص سازمان - فعالیت خوب بازیکن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغات سازمان و مزایای ورود به ان 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید :بهبود عملکرد ارپی ممبر ها قرار دادن میتینگ آموزشی و میتینگ مشترک و قرار دادن ایونت های داخل سازمان برای تشویق ممبر ها برای فعالیت
Mahan_Matrix... ارسال شده در July 29, 2024 at 20:45 #54464 ارسال شده در July 29, 2024 at 20:45 1- نام اکانت : Hanzo_Matrix 2- لول :41 ۳- سن اکانت :42 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : MEDIC R5 ARMY R5 LVPD R6 LSPD R7 NOPO R7 FBI R9 Government R2 FBI R5 ARMY R4_Payan Fasl LVMD R8 Manager _ انتقالی ساب SUB_LVMD R9 (Now) توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : ماهان 2- سن واقعی شما :17 3- آیدی تلگرام :Mahan_mp8 4 - آیدی دیسکورد :Mahan362 5- مقدار تایم پلی روزانه :+5 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ تجربه جدید هم برای خودم هم برای ممبر ها که با من هستند 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ بله 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید :به صورت کامل 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. بله 4 بار Mahan_Ranger Mahan_Avenger Mahan_Matrix 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ به صورت کامل 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ فردی که میاد باید قوانین ارپی را بلد باشه 2 فعالیت خوب 3 بلد بودن قوانین فکشن 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ چلنج و والش های مختلف و ... که باعث بشه که ممبر های فکشن به افراد دوست و.. بگن و ممبر جمع بشه و هرکس کارش بهتر باشه موفقیت تر خواهد بود و در اخر تبلیغات سازمان 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : اینکه ببینم فکشنم به چه چیزی نیاز داره 2 میتینگ مشترک با فکشن مربوط تشویق ممبر و جوایز و... توجه بنده در زمان تمام شدن رزمایش وبوک جدید که سابقه ساب ال وی مدیک هست میزارم اگه فرصت بشه ✅
Sylvester_Mafia ارسال شده در July 29, 2024 at 21:22 #54468 ارسال شده در July 29, 2024 at 21:22 1- نام اکانت : Amir_Hermanos 2- لول : 42 ۳- سن اکانت : 40 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : [LS_MC] //R4 [Army] //R9 [LV_PD] //R8 [LS_PD] //R7 [NoPo] //R8 [Federal] //R5 [LV_PD] //R11 [Manager] [LS_PD] //R8 [Enteghali Be Sub nopo] [Nopo] //R12 [Sub] Enteghali Be Leader [Sub] [SF_PD] [Army] leaders /R12 Now توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : امیر 2- سن واقعی شما : 17 3- آیدی تلگرام : Amir_Hermanos@ 4 - آیدی دیسکورد : Amir_Hermanos 5- مقدار تایم پلی روزانه : +8 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه برای خودم تاپ کردن فکشنم اموزش ممبرای سرور و تشویق انها برای عضویت در فکشن های دولتی بالا بردن سطح آرپی 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید؟ اره کاملا 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کاملا.بله 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسیدو 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کاملا 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ کسانی که دارای انگیزه و تایم پلی بالا هستند کاملا به قوانین مسلط هستند و اخلاق و رفتار مناسب 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ تبلیغ فکشن در gov/ و برگزاری اینونتت های مختلف 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : انتخابی ساب و منیجر مطمعن و پر تجربه و دارای انگیزه ی بالا ، دادن جوایزی برای برترین ممبرای فکشن تاح بتونن تلاش خودشون و ثابت نگه دارن و همینجوری با موفقیت ادامه بدهند ، کیک کردن افرادی که باعث بی نظمی فکشن میشنود 🔸فرم را پر کنید و در همین بخش ارسال نمایید🔸
Carlos_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 22:53 #54470 ارسال شده در July 29, 2024 at 22:53 نام اکانت : Carlos_Matrix 2- لول : 39 ۳- سن اکانت : 41 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R-5 Army - R7 Las Venturas Police -R7 Los Santos Police - R7 NOPO - R8 Federal - R6 Government -R3 National Guard - R11 Las Venturas Police -R 11 Nwo Federal - 11 [Sub] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام :@Carlos_016 4 - آیدی دیسکورد :carlos_matrix1 5- مقدار تایم پلی روزانه :5 به بالا 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه کمک کردن به کسایی که میخواهند سابقه خوبی داشته باشن بالا بردن سطح فکشن و آرپی جذب پلیر به سرور و فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ کامل صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل فول بلد هستم و هر ساعت در حال مرور 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل هر 20 دقیقه الی 1 ساعت داخلش هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی که پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب لیدر منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جوایز های پیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 میتینگ رنک آپ 5 دادن جایزه های ارزش مند و کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و ادب 14 بهترین کردن اخلاق خدم
Carlos_Matrix ارسال شده در July 29, 2024 at 22:56 #54471 ارسال شده در July 29, 2024 at 22:56 نام اکانت : Carlos_Matrix 2- لول : 39 ۳- سن اکانت : 41 4- سابقه شما در اقلیت های دولتی (به همراه رنک ها) : Medic R-5 Army - R7 Las Venturas Police -R7 Los Santos Police - R7 NOPO - R8 Federal - R6 Government -R3 National Guard - R11 Las Venturas Police -R 11 Now Federal - 11 [Sub] توجه : عکس از wbook/ و stats اکانت خود را در پیام ارسال فرم آپلود کنید. ( اگر درحال حاضر در سازمانی هستید اسم فکشن و رنکتون هم ارسال کنید ) اطلاعات OOC 1- نام واقعی شما : محمد 2- سن واقعی شما : 18 3- آیدی تلگرام :@Carlos_016 4 - آیدی دیسکورد :carlos_matrix1 5- مقدار تایم پلی روزانه :5 به بالا 6- هدف شما از لیدری چیست ؟ کسب تجربه کمک کردن به کسایی که میخواهند سابقه خوبی داشته باشن بالا بردن سطح فکشن و آرپی جذب پلیر به سرور و فکشن 7- اگر لیدر بشید قدرت و وقت کافی برای اداره اقلیت و کنترل بازیکنان داخل اقلیت را دارید ؟ کامل صد درصد 8- چه مقدار ارپی بلدید و چه مقدار به قوانین ارپی مسلط هستید : کامل فول بلد هستم و هر ساعت در حال مرور 9- آیا تا به حال برترین کارمند هفته دولتی بودهاید؟ و اگر بودهاید تعداد را بنویسید. خیر 10- در چه حد با فروم آشنایی دارید ؟ کامل هر 20 دقیقه الی 1 ساعت داخلش هستم 11- بر چه اساس عضو خواهید گرفت ؟ معیار شما برای عضوگیری چیست ؟ چه کسانی را وارد تیم میکنید ؟ 1 لول مورد نیاز فکشن 2 سابقه های مورد نیاز فکشن 3 کسانی که پایبند به قوانین و به بقیه احترام بزارند 4 ارزش دولت را بدونند 5 دنبال دردسر نباشن 6 به حرف های ساب لیدر منیجر هد و کوهد گوش بدهند !! 12- رقابت برای ورود به فکشن ها بسیار است ، به چه صورتی میتوانید پلیر های بیشتری را جذب کنید ؟ 1 تبلیغات زیاد 2 دادن جوایز های پیش از حد 3 ایونت های تشویقی 4 دادن جایزه ورود به فکشن 5 تبلیغات در گپ سرور 6 برگزار کردن ایونت های دوئل 7 داشتن بهترین اخلاق با ممبر ها 13- فرض کنید لیدر هستید ، ایده هایی که برای بهبود سازمان ها اجرا خواهید کرد را بصورت کوتاه بیان کنید : 1 تبلیغات در /gov 2 انتخاب ساب و منیجر لایق با کمک هد کوهد 3 برگزار کردن میتینگ های آموزشی و رفع اشکالات ممبر ها 4 میتینگ رنک آپ 5 دادن جایزه های ارزش مند و کارمند برتر هفته 6 آرپی سازی 7 عضو گیری افراد با ایده های مناسب 8 دادن جایزه برای تشویق افراد 9 کیک کردن افراد بی نظم بی ادب 10 برگزاری ایونت های دوئل و دادن جایزه به نفر اول دوم سوم 11 برگزار کردن میتینگ های چالشی 12 گفتن نکته به ممبر ها و رفع اشکال آنها 13 انتخاب ساب و منیجر با اخلاق و ادب 14 بهترین کردن اخلاق خدم
پست های پیشنهاد شده