Hamid_Aogiri ارسال شده در July 18, 2024 at 19:05 #52822 ارسال شده در July 18, 2024 at 19:05 نام شما در بازی: Hamid_Aogiri نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Marko_Hermanos اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Sf PD R4 Lvl 30 توضیحات شکایت: من چند باری داشتم از جاده بغل مدیک (Medic) رد میشدم ک سریع کیل (Kill) میشدم و بار آخر فهمیدم و رکورد روشن کردم رفتم سراغش ... مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۰۷۱۸_۲۳۲۷۵۲۷۱۱.mp4
Marco_Salamanka ارسال شده در July 18, 2024 at 22:31 #52865 ارسال شده در July 18, 2024 at 22:31 3 ساعت قبل، Hamid_Aogiri گفته است: نام شما در بازی: Hamid_Aogiri نام پلیری که شما از ایشان شکایت دارید: Marko_Hermanos اطلاعات اکانت شما (Level، رنک و فکشن فعلی شما در سرور):Sf PD R4 Lvl 30 توضیحات شکایت: من چند باری داشتم از جاده بغل مدیک (Medic) رد میشدم ک سریع کیل (Kill) میشدم و بار آخر فهمیدم و رکورد روشن کردم رفتم سراغش ... مدارک مورد نیاز (فیلم،عکسو...) InShot_۲۰۲۴۰۷۱۸_۲۳۲۷۵۲۷۱۱.mp4 سطح نیو پلیرو اخه سی باگ اینجوری میزنتت بعد تو الانم همون دالتون **** کلمه فیلتر شده **** که مردم میزدنت میومدی میگفتی ترو خدا کمکم کن اینارو بزن بعد الان اومدی اینجا یه ریک گرفتی ن اصن معلومه سر تهش چیه ن میفهمی چی شده ریک گرفتی اوردی اینجا که بگی من چیترم اخه بی سطح اندروید ۱۴ میشه روش چیت زد وقتی که ن چیت پکی میتونی روش بزنی من الان بنمم خورده فقط فشاری میشم نیو پلیری مث تو دو روزه اومده تو سرور فاز میگیره برا من
Hamid_Aogiri ارسال شده در July 19, 2024 at 00:15 نویسنده #52872 ارسال شده در July 19, 2024 at 00:15 اولا فاز نگرفتم دومن نیو پلیر نیستم منتظر جواب باشید و حرف اضافه نزنید
Hamid_Aogiri ارسال شده در July 19, 2024 at 00:22 نویسنده #52873 ارسال شده در July 19, 2024 at 00:22 1 ساعت قبل، Marko_Hermanos گفته است: سطح نیو پلیرو اخه سی باگ اینجوری میزنتت بعد تو الانم همون دالتون **** کلمه فیلتر شده **** که مردم میزدنت میومدی میگفتی ترو خدا کمکم کن اینارو بزن بعد الان اومدی اینجا یه ریک گرفتی ن اصن معلومه سر تهش چیه ن میفهمی چی شده ریک گرفتی اوردی اینجا که بگی من چیترم اخه بی سطح اندروید ۱۴ میشه روش چیت زد وقتی که ن چیت پکی میتونی روش بزنی من الان بنمم خورده فقط فشاری میشم نیو پلیری مث تو دو روزه اومده تو سرور فاز میگیره برا من الکی هم بهونه نیار منتظر جواب باش کسی ک از من ۱ ماه دیر تر اومدی سمپ ب من میگه نیو پلیر /:
Yoones_Killer ارسال شده در July 29, 2024 at 03:21 #54323 ارسال شده در July 29, 2024 at 03:21 سلام و درود خدمت شما پلیر عزیز ❌ شکایت شما رد شد. دلایل : 1. شات mm/ ارسال نکردید امیدواریم تجربه خوبی در سرور ایران رول پلی داشته باشید. Channel Telegram: @IRan_Role_Play
پست های پیشنهاد شده