AMIR_SADEGHI ارسال شده در جولای 6 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 6 من موتورم توقیف شده ازادش میکنم دوباره هر بار که میام تو بازی و میام بیرون دوباره توقیف میشه اگر میشه بهم کمک کنید که دیگه موتورم توقیف نشه باتشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در جولای 7 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 7 14 ساعت قبل، AMIR_SADEGHI گفته است: من موتورم توقیف شده ازادش میکنم دوباره هر بار که میام تو بازی و میام بیرون دوباره توقیف میشه اگر میشه بهم کمک کنید که دیگه موتورم توقیف نشه باتشکر سلام ، وسیله نقلیه رو در جایی که اسپاون میشوید مانند خانه ( غیر از گرین زون ) پارک کنید با دستور [ Vpark/ ] و دقت داشته باشید که اگر در جای بدی برای مثال سد معبر پارک کنید توسط پلیس به پارکینگ منتقل میشود ! نقل قول 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Picasso_Metrayzz ارسال شده در دِسامبر 7 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 7 اقا این پارکینگ کجاست؟ 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .