ُSina_Victor ارسال شده در July 2, 2024 at 07:49 #49333 ارسال شده در July 2, 2024 at 07:49 سلام و درورود من بلد نیستم چرطور از پرمیوم استفاده کنم... میبینم بعضی از پرمیوم ها جت بک دارن باید خریده باشم؟؟؟؟؟ لطفا در اسفاده از پرمیوم راهنمایی کنید نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Hamed_Aogiri ارسال شده در July 2, 2024 at 09:24 #49403 ارسال شده در July 2, 2024 at 09:24 1 ساعت قبل، Sina_Erorr گفته است: سلام و درورود من بلد نیستم چرطور از پرمیوم استفاده کنم... میبینم بعضی از پرمیوم ها جت بک دارن باید خریده باشم؟؟؟؟؟ لطفا در اسفاده از پرمیوم راهنمایی کنید سلام در بازی دستور Phelp/ رو که بزنید تمامی دستورات پرمیوم براتون نمایش داده میشه همچنین برخی از قابلیت های پرمیوم : اعمال هیل به خود یا بقیه با دستور : Php/ اعمال آرمور به خود یا بقیه با دستور : Parmour/ استفاده از جت پک : Pjp/ تلپورت به بازیکنان دیگر با دستور : Pgoto/ نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .