AMIRMAHDI AHMADI ارسال شده در ژوئن 6 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 6 سلام من هم نام کاربری اکانتم یادم رفته هم رمزش چیکار میتونم کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در ژوئن 7 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 7 22 ساعت قبل، AMIRMAHDI AHMADI گفته است: سلام من هم نام کاربری اکانتم یادم رفته هم رمزش چیکار میتونم کنم؟ سلام ، در دیسکورد سرور تیکت باز کنید و مشکل خودتون رو بازگو کنید رسیدگی میشه نقل قول 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Neymar_Error ارسال شده در ژوئن 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 سلام من فقط اسم اکانتم یادم رفته 09376330678 اکانت رو این شماره بوده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در ژوئن 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 3 ساعت قبل، Abas_Sarbaz گفته است: سلام من فقط اسم اکانتم یادم رفته 09376330678 اکانت رو این شماره بوده سلام ، به برنامه دیسکورد مراجعه کنید و در سرور دیسکورد ایران رول پلی تیکت مربوط به مشکلتون رو انتخاب و مشکلتون رو شرح دهید نقل قول 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ferank_execution ارسال شده در نُوامبر 1 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 1 من اسم اکانتم یادم رفته چکار کنم لطفاً کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed_Aogiri ارسال شده در نُوامبر 19 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 19 در ۱۴۰۳/۸/۱۱ در 14:32، Ferank_execution گفته است: من اسم اکانتم یادم رفته چکار کنم لطفاً کمک کنید سلام به برنامه دیسکورد مراجعه و در سرور دیسکورد ایران رول پلی عضو شوید، قسمت Ticket بخش Recovery رو انتخاب کنید و بازیابی اسم حساب قابل مشاهده میباشد در اون بخش تیکت ثبت کنید نقل قول 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .