amirkr ارسال شده در June 5, 2024 at 11:27 #44475 ارسال شده در June 5, 2024 at 11:27 سلام من حدود یک ماهه تو بازی نرفتم و الان سمپ و دوباره نصب کردم و اسم اکانت خودمو زدم و میاد تو بازی صفحه اول میگه این اسم حروف های ناخوانا داره چرااا واقعااا یعنی اکانتم پرید؟😭😭😭 خواهشن کمکم کنید❤️❤️❤️ نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Hamed_Aogiri ارسال شده در June 7, 2024 at 21:52 #44955 ارسال شده در June 7, 2024 at 21:52 در ۱۴۰۳/۳/۱۶ در 14:57، amirkr گفته است: سلام من حدود یک ماهه تو بازی نرفتم و الان سمپ و دوباره نصب کردم و اسم اکانت خودمو زدم و میاد تو بازی صفحه اول میگه این اسم حروف های ناخوانا داره چرااا واقعااا یعنی اکانتم پرید؟😭😭😭 خواهشن کمکم کنید❤️❤️❤️ سلام ، موقعی که اسمتونو وارد میکنید دقت داشته باشید که کوچک ترین اشتباهی مانند فاصله گذاری نداشته باشه و باید کامل و دقیق بنویسید ! نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .