mohammad8 ارسال شده در June 3, 2024 at 14:04 #44168 ارسال شده در June 3, 2024 at 14:04 سلام وقت بخیر من بازی رو تازه نصب کردم وقتی وارد میشم ازم رمز میخواد مینویسه شما ثبت نام شده اید ولی من رمزی نذاشتم هر رمزی هم میزنم برای اکانت وارد نمیشه نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Ali_Spicy ارسال شده در June 7, 2024 at 16:15 #44842 ارسال شده در June 7, 2024 at 16:15 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 17:34، mohammad8 گفته است: سلام وقت بخیر من بازی رو تازه نصب کردم وقتی وارد میشم ازم رمز میخواد مینویسه شما ثبت نام شده اید ولی من رمزی نذاشتم هر رمزی هم میزنم برای اکانت وارد نمیشه با شمارت از طریق سایت رمز بازی رو عوض کن و اکانت رو برگردون نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری
Hamed_Aogiri ارسال شده در June 7, 2024 at 21:12 #44950 ارسال شده در June 7, 2024 at 21:12 در ۱۴۰۳/۳/۱۴ در 17:34، mohammad8 گفته است: سلام وقت بخیر من بازی رو تازه نصب کردم وقتی وارد میشم ازم رمز میخواد مینویسه شما ثبت نام شده اید ولی من رمزی نذاشتم هر رمزی هم میزنم برای اکانت وارد نمیشه سلام ، اگه تازه وارد هستید و قصدتون ساخت اکانت هست از یک اسم دیگه استفاده کنید زیرا این اسم توسط یک بازیکن دیگر تصاحب شده و امکان اینکه شما این اسم رو انتخاب کنید نیست ! نقل قول چندگانه نقل قول @ اشتراک گذاری 𝙽𝚎𝚟𝚎𝚛 𝚕𝚘𝚘𝚔 𝚋𝚊𝚌𝚔 , 𝙵𝚘𝚕𝚕𝚘𝚠 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚍𝚛𝚎𝚊𝚖𝚜
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .